Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart határozottnak ha nem is vagyok az?
Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőm határozottnak tart, de szerintem nem vagyok az. Nagyon sok hülyeségről le tudtam szokni, és abba tudtam hagyni. Drogtól kezdve, minden káros szenvedélyről amit csak a fejembe vettem. Általában amit el határozok, azt véghez viszem, bármibe amibe belefogok. Viszont ez nem nyilvánul meg a szakításban, ha szakításra kerül a sor. És nekem kell ki mondani, egyszerűen nem tudom magam ahhoz, tartani hogy ne találkozunk újra. Ezért nem is tartom magamat határozottnak. Vonzalom,szeret megtöri a határozottságomat...2015. okt. 7. 11:19
1/5 anonim válasza:
És most ezzel mi mit kezdjünk? Nem értem, hogy milyen választ vársz erre?!
N25
2/5 anonim válasza:
Ha valaha is hozzányúltál droghoz, nem lehetsz normális! Ettől kezdve nincs miről beszélni!
A társadalom fog nyűgként a hátán hordani míg élsz!
Púp vagy a hátunkon!
3/5 anonim válasza:
Határozott vagy, csak k3ptelen vagy elszakadni a párodtól/szerelmedtől.
4/5 A kérdező kommentje:
3. Én mégse ezt érzem. Valahogy szakításban soha sem voltam, jó nem azért mert társfüggő vagyok. Egyszerűen nem szeretem, ha neki fáj. Ha összevesszünk is próbálom/próbáljuk inkább meg oldani, mint el dobni a párkapcsolatot. Lenne egy pár ok aminél, tuti hogy menne a szakítás , mert erre már volt példa. Ha meg csalna tuti biztos, hogy ott helyben vége lenne köztünk...
2015. okt. 7. 21:43
5/5 anonim válasza:
Én meg mindenben bizonytalan vagyok. Vagy mégsem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!