Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell elég határozottnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elég határozottnak lenni ahhoz, hogy lekoptassak egy pasit?

Figyelt kérdés

Előfordul néha, hogy egy pasinak megtetszem, és bepróbálkozik, hogy vagy kapcsolatot, vagy szexet elérjen nálam. Sajnos valahogy nem tudom megértetni ezekkel az emberekkel, hogy NEM.

Sokan írják, hogy csak határozottnak kell lenni visszautasításkor. De hogyan érjem el, hogy komolyan vegyenek egy 50 kilós csajt? Általában nemes egyszerűséggel eleresztik a fülük mellett, ha megkérem őket, hogy vegyenek vissza, ha pedig határozottan lépek fel, akkor jön az, hogy "mivan, megjött? höhöhöhö", meg hogy "hú, valaki igen b***szatlan", és hasonlók, szóval poénkodnak egyet, majd folytatják, néha csak még lelkesebben.

Bajom sose lett ezektől, ha irritálni kezd akkor megkérem a párom, hogy beszélgessen el velük, olyankor kiderül, hogy annyira mégsem érdeklem őket, mágikus módon egyből békén tudnak hagyni, szóval megoldás létezik a helyzetemre, de van valami olyan lehetőség, hogy én magam meg tudjam oldani ezeket a helyzeteket?

2017. okt. 20. 10:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
Már bocs a kérdésért de ennyire jó nő vagy? Hogy ezt ilyen sokan teszik? Vagy ez csak 2-3 eset csak túlliheged
2017. okt. 20. 10:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Csak mert a követnek haza már elég erősnek tűnik
2017. okt. 20. 10:41
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Azert nem ertik, mert valoszinuleg latjak hogy mennyire probalkozol veluk megertetni, tehat valamilyen szinten interakcioba lepsz veluk, es figyelembe veszed oket. En "szia, nemet" mondok, es onnantol megszunnek letezni a szamomra, a nevukre sem emlekszem nemhogy meg torodjek vele, hogy milyen orakat vesznek fel.
2017. okt. 20. 10:41
 14/28 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves vagy? És ezek a csákók?
2017. okt. 20. 10:42
 15/28 anonim ***** válasza:
18%

Sajnaos van böven, akinek a "nem" az "igen", az igen meg persze, hogy az.

Azt, hogy van baratod, csak akkor mond el, ha tenyleg igy van. Amugy az sem akadaly sok pasinal.

Ilyenkor le kell rombolni az egojukat. De ezt tenyleg csak olyanoknal tedd, akik megerdemlik. Örülj annak, hogy van benned valami, ami vonzo. Elarasztanak udvarlasokkal. De akadhat olyan srac is, aki minden batorsagat összeszedi, hogy leszolitson. Az ilyen viszont meg szokta erteni a finom visszautasitast is, nem szükseges bantani vagy alazni.

A tapadosabb takonynak pedig egyszerüen mond azt, hogy persze nö vagy es vagysz egy igazi pasira, de öra nem tudsz ugy tekinteni. Mondj olyan tulajdonsagot, ami hianyzik belöle (igy akar arra is tudod motivalni, hogy atertekelje magat es esetleg pozitivan valtoztasson viselkedesen). Peldaul:

Te: "Ne haragudj, de benned nagyon nem azt latom, amit egy ferfiben keresek"

Ö: "Na megis, mit, cicababa?"

Te: "Annyi idöm most nincs, hogy soroljam..."

Ö: "Milyen magasak az elvarasaid!"

Te: "Azert annyira nem is...Szerintem, az csak a te szemszögedböl tünhet annak."

Ö: "Te milyen bekepzelt vagy! Tipikus csaj irrealis elvarasokkal!"

Te: "Ezek szerint gyakran hallod?"

2017. okt. 20. 10:45
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam hű, de jó nőnek. Átlagos vagyok, adok magamra, ennyi.

Írtam, hogy "Előfordul néha", nem azt, hogy mindennapos :D Viszont nekem már az is elég baj, ha 10 évente 1 ember követ...

Vagy olyan is volt, hogy haveri társaságban egyik srác többet ivott a kelleténél, és taperolni kezdett, meg erőszakkal lesmárolt, hiába próbáltam bármit, kapott egy pofont, de csak röhögött, ott is csak az segített, hogy a párom visszajött, mondtam neki mi történt, és helyre rakta a srácot....

Elég ijesztő számomra, hogy nem tudom megvédeni magam.

2017. okt. 20. 10:45
 17/28 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, ezek a pasik velem egyidősek, vagy idősebbek (a legidősebb aki erőszakosan nyomult, 10 évvel idősebb nálam)
2017. okt. 20. 10:47
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha ilyen tajparaszt módon nyomul valaki, egyszerűen megmondom neki, hogy kopjon le. Ha nem ért ebből, akkor segítséget kérek.

Rosszul vagyok az ilyen férfiaktól.

2017. okt. 20. 11:17
 19/28 anonim ***** válasza:

# 17

Talán ésszel kellene eszetlenek ellen...

Gyere cica...stb. invitálásra, lehet közölni, ha nem zavar az ekcémám s a némi nemi bajom vagy mifene véres dudorkák ott lent is, mert csúnyára vakarásztam már! Most jöttem a dokitól is, de aidses biztosan nem lehetek bár nem volt bizalomgerjesztő a diagnózisa. Várom a teszt eredményét, de éljünk mindennel, amíg mozgunk ugye!A gumit nem tűröm, de legalább mehetünk együtt orvoshoz majd! Hmm?

Ha tapizni kezd, lefújod gázsprayvel...

2017. okt. 20. 11:21
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Élőben is lehet tiltani, ha beszélni kezd hozzád, továbbmész, ha meg nem hagy fel vele, akkor elkezdek a q anyjánál...

Nem leszel attól bunkó: hatás-ellenhatás. Be kell tartani. :D

2017. okt. 20. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!