Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy hostess lánnyal?
Mondjuk ha esetleg leszólít titeket bevásárlóközpontban (munkaügyben) elkérnétek a telefonszámát?
Mennyire ismerkednétek egy ilyen lánnyal? Volt már erre példa? Lányok is irhatnak tapasztalatokat.
Én sem gondolnék arra, hogy ismerkedni akar. Az a dolga, hogy mindenkit leszólítson, kedves és közvetlen legyen meg rámenős, hogy rád tudja sózni a terméket.
Ezek miatt és mellett pedig elég sokan kikezdenek velük úgy érzem (amit ők szerintem a hátuk közepére kívánnak). Egyszer csak poénból kértem el egy ilyen lány számát mert már untam, hogy nem akarja megérteni, hogy én most nem akarok parfümöt venni és akárhogy próbáltam nem tudtam finoman lerázni. Nem adta meg és le is tudtam így rázni.
Hozzám a hajléktalanok is vagy 20 percig beszélnek mert nem tudom őket ridegen elküldeni csak bőszen bólogatok meg helyeslek.
Össze hát.
A bevásárlóközpontban a hostessek még Béla bácsit is leszólítják, mert ez a munkájuk.
Volt egy szépségkirálynő barátnőm, pedig átlagos pasi vagyok. Később kiderült, hogy a lány buta mint a föld, és hideg, mint az Északi-sark, így nem 20 évre terveznék egy Barbie babával, de azért szúrnám amíg velem van.
Volt mar ra pelda.
Megkinalt kaveval, nem izlett. Kerdezte, izlett -e? "A többieket is ilyen borzaszto kotyvalekkal kinalod, vagy csak en nem vagyok neked szimpatikus?" Szo-szot követett, mire arra jutottunk, hogy munka utan visszamegyek erte es meghiv egy normalis kavera... ott beszelgettünk egy jot... aztan önala is kaptam meg egyet... s mast ;)
Telefonszamat csak reggel kertem el.
Azutan meg parszor talalkoztunk. Az elsö együttlet meg izgalmas volt, mert szamara ez egy "amugy elkepzelhetetlen kaland volt" (szo szerint ideztem). Utana hamar ellaposodott, hianyzott nekem a szenvedely. A vegen pedig gyözködnöm kellett, hogy nem azert nem szeretnek vele megprobalni sem parkapcsolatot, mert oly könnyen "megadta magat".
A többi fesztivalon vagy motorostalalkozon törtent. Volt, akinek a nevet sem kerdeztem (mondjuk, ö sem az enyemet), de volt, akivel azota is elmegyünk neha kirandulni. Ha erdekel, leirhatom azokat is, de, valamilyen "frappans" szövegre csak az elöbb leirtnal emlekszem, ahol kb. 5 mondatbol allt az elsö talalkozo, ami egy szenvedelyes ejszakahoz vezetett.
Ha a kerdesed parkapcsolatra vonatkozott: nem tudom. Sosem abbol a celbol közelitettem meg ilyen lanyt. De termeszetesen nem is zarkoztam el... A legtöbbnek nem ez a hivatasa, hanem altalaban tanulok, diakok, stb. Biztos nem ez az alkalmi munka jellemzi szemelyisegüket, ezert ez alapjan nem hataroznam meg, hogy el tudok -e kepzelni vele komolyabbat vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!