Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Összejönnétek egy ilyennel?
Most egy bizonyos személyre gondolok pár hónapja ismertem meg, de nem tudom hova tenni.
Nagyon erős kisugárzása van és eléggé magabiztos, ugyanakkor nem beképzelt, barátkozós és kedves mindenkihez. Ha van véleménye azt elmondja, és kiáll mellette. Kétszer tartott fejmosást, de olyan szinten, hogy egy évek óta tartott állapotomból húzott ki. Eléggé okos, vannak céljai, jó a humora. Mindenről el lehet vele beszélgetni és érti az apró csipkelődéseket. Elég liberálisan fogja fel az életet, de megvannak a saját határai.
Sok barátja van, főleg inkább fiúk, de ahogy észrevettem szinte mindenkivel képes kijönni.
Külsőleg az esetem, inkább nőies mint vékony, hosszú haj, nagy szemek, divatosan öltözködik, de nem kihívóan.
Totálisan belezúgtam, de félek összejönni vele, de én sem értem, hogy miért.
Ha kölcsönös lenne a szimpátia akkor simán.
Amit megtanultam eddig az az, hogy gyakran a legmagabiztosabb emberek a legérzékenyebbek és a legönbizalomhiányosabbak a legérzéketlenebbek. Szóval nem minden olyan mint aminek tűnik.
"Sok barátja van, főleg inkább fiúk, de ahogy észrevettem szinte mindenkivel képes kijönni."
Emiatt én biztos hogy bele sem kezdenék, foyton azt nézzem hogy kivel barátkozik kicsit szorosabban? Amúgy sosem bírtam az olyan embereket, akik mindenkivel barátkoznak. Az ilyenek senkinek sem az IGAZ barátai, és ez gáz.
Azért félsz vele összejönni, mert tudat alatt úgy hiszed, hogy nem vagy elég jó hozzá.
Már pedig, ha így gondolod, akkor valszeg így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!