Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig vannak elvárásaim, mégse találok párt?
Tény, hogy csúnyácska vagyok, de emiatt se külső, se egzisztencia terén nincsenek nagy elvárásim. A "szintemen" keresgélek, ahogy itt mondani szokás. Alap igényesség, némi intelligencia és józan életmód, ami számít nekem.
Csak valaki törődjön velem és szeressen. Hamar meg tudom kedvelni azt, aki rendes velem, de általában ha komolyabbra fordulnának a dolgok, a férfiak visszakoznak a kinézetem miatt.
Ennyire fontos a külső, hogy ha meggebedek, akkor se tud vonzódni hozzám senki? Miért várnak a férfiak sokszor többet (főleg külső terén), mint amit nyújtani tudnak?
Ne így nézd, ezen ne agyalj.
Keresgélj tovàbb épülj a tapasztalatokból, és fejleszgesd magad amiben tudod.és add örömmel azt amid van.
És vagy lesz valakid az életben vagy nem.
"Tény, hogy csúnyácska vagyok, de emiatt se külső, se egzisztencia terén nincsenek nagy elvárásim."
Egy alapvetően hibás gondolatmenet. Ezek szerint a szép nőknek jogosan lehetnek nagy elvárásaik egzisztencia terén? Mégis miért? Pusztán azért, mert szépnek születtek?
Ennyi infó alapján csak találgatni lehet:
- lehetséges, hogy nem jól állapítottad meg a "szinted"
- nincs gond a külsőddel, csak valamiért nem mutatod ki a vonzódásod és ezt a férfiak úgy veszik, hogy nem igazán akarod a kapcsolatot
- talán nagyobbak az elvárásaid, mint gondolod
- simán csak nem volt szerencséd eddig.
a csúnyácska témát azért kifejthetnéd.
mert a legsúlyosabb faktoron ebben az elhízáson,vagy az ápolatlanságon azért változtathatnál az csak rajtad műlik és javulnának az esélyeid jelentősen.
ki mondta,hogy ápolatlan és kövér vagy?
azt írtam,hogy a csúnyaság súlyosabb fokozatai ezek.
de nem fogok bakópázni,pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!