Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti környezetedben milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti környezetedben milyen arányban vannak azok, akik nem tudnak maguknak párt találni? Férfiből vagy nőből van több ilyen?

Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Magamon kívül nem ismerek ilyet.
2017. szept. 23. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:

A nő ismerőseimet állandóan környékezik, dugják, dugnák, kapcsolatban vannak. (Jó lehet, csak 80-90%-ukat)

A férfi ismerőseimnek kb a fele-kétharmada képes hasonlóra.

2017. szept. 23. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
itt a fele már férjnél, v most megy férjhez, kb 1/5-öd rész már gyerekkel, a tábbi v nem akar v nem talál pasit v komolytalan
2017. szept. 23. 16:20
 4/10 Lazy Lover ***** válasza:
0%
szinte minden csaj kapcsolatban van a pasik ritkán
2017. szept. 23. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Az Én környezetemben, már senki sincs egyedül, ezért vagyok most én egyedül. De legalább látom a sok boldog arcot, így roppant reménykedő vagyok.
2017. szept. 23. 16:21
 6/10 kén_ ***** válasza:
#5 Azért egyedül is képes az ember boldog lenni. :)
2017. szept. 23. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben a nők közül mindenki kapcsolatban van,vagy éppen sír, mert nemrég szakított az aktuális b*romarcúval,aki megalázta meg stb...

Férfiak között pedig 1-2 van,akinek van egyáltalán kapcsolata,de a 90%-ának nincsen barátnője egyáltalán.

26/F

2017. szept. 23. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetlen nőről tudok a közvetlen környezetmben, akinek nincs párja, de ő csak két hónapja szakított az előzővel.
2017. szept. 23. 16:52
 9/10 Diavolino44 ***** válasza:
Tobb a ferfi, nyilvan, altalaban ez szokott lenni arany. A nőknek egyszerubb ismerkedni, foleg ha csinos, de most ettol senkinek sem jobb. El kell fogadni, es kesz!
2017. szept. 23. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom egyeshez. Elég sok ismerősöm van, de mindnek van párja (vagy legalább alkalmi dugó pajtija) rajtam kívül.
2017. szept. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!