Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet olyan párt találni, aki egyszerre vonz testileg és szellemileg?
Figyelt kérdés
Nekem sosem jön össze a kettő együtt. Vagy nagyon édes, aranyos, kedves, okos, de nem vonzódom hozzá, vagy testileg nagyon vonz, de a természete az agyamra megy, nem tudnám a hétköznapokon elviselni. Ez már a sokadig ilyen alkalom, sosem találkoztam olyan férfival, aki vonzana is és kapcsolatot is el tudnék képzelni vele. Lassan 30 leszek, és eddig egy normális kapcsolatom se volt emiatt. Vagy futó kapcsolatok voltak, amibe egyedül a szex volt a jó, vagy egy komoly kapcsolatom volt, de ott a szex volt borzalmas. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy tényleg ilyen nehéz normális párt találni?2017. szept. 8. 14:57
1/8 anonim válasza:
Ha valaki aranyos, kedves, és okos, ahhoz előbb-utóbb elkezdek vonzódni, ha legalább közepes adottságai vannak. Te talán a "tökéletes" társat keresed, ami tényleg nehéz.
2/8 anonim válasza:
Tökéletes nincs. Mindenkinek vannak hiányosságai valamilyen téren- még neked is.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem keresek tökéletest, én sem vagyok az. De az, hogy értelmes legen, el lehessen vele beszélgetni, viccelődni szerintem nem olyan nagy elvárás, sőt alap egy kapcsolatban, ahogy az is, hogy ne Angliára kelljen gondolnom szex közben, mert annyira nem kívánom. Nekem ez a kettő együtt sosem volt meg egy emberben.
2017. szept. 8. 15:37
4/8 anonim válasza:
Ha valakinek nagyon az igényei, akkor nehezen. Nekem pl. külsőre sokféle lány bejön, de eddig csak egy olyat találtam, aki szellemileg is meggyőzött. Ha te egy kulturális csodát és egyben egy adoniszi férfit vársz, akkor te is nyújts valami olyat, hogy az ilyen emberek eldobják az agyukat.
5/8 anonim válasza:
Hát találni úgy lehet, ha keresel.
6/8 anonim válasza:
Az első válaszolóval maximálisan egyet értek. Ha minimum nem kerülget a hányinger mikor meglátom, és mellé van egy ngyon jó személyisége meg szellemileg egy szinten vagyunk, jól érzem magam vele, akkor elkezdek hozzá vonzódni. Szerintem ha kialakul egy bizonyos szintű érzelmi kötődés, akkor az vonzza magával a szexuális vágyat is.
7/8 anonim válasza:
Ém találtam. Sosem titkiltam, hogy 39 éves vagyok. Nem is lett semmi. Emnyit az őszinteségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!