Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállanátok egy ilyen "hármas kapcsolatot"?
Egyik haverom(18) megismert két lányt.(szintén 18-18) A két kány régóta legjobb barát. Szinte együtt nőttek fel, lelkileg nagyon összekovácsolódtak. Egymás szórakoztatására néha hajlanak a homoszexualitásra. (alapból heterók) Szóval a haverom megismerkedett velük és egyre többet voltak hármasban együtt. Nagyon megkedvelték aa haveromat a lányok és a haverom is a lányokat. Odáig jutott a dolog hogy egyszer a haverom ágyánál kötöttek ki mind a hárman. Ezután komoly kapcsolat lett az egészből(nem szex az alapja teljesen olyanok kb mint egy normál pár csak itt ép hárman vannak.)
A kérdésem az, hogy ti mennyire tartotok egy ilyen kapcsolatot (aminek nem a szex az alapja) "ok"-nak, illetve hogy bevállanátok-e egy ilyen fiú-lány-lány felállást?
Fiú-fiú-lány felállásban esetleg.
L
Nem. Mert nekem pasiból csak egy kell, nővel pedig nem osztozom.
N23
Nekem ok ,ugy értve hogy engem nem zavar ha valaki ilyet csinál.
Én csak olyanba voltam egy darabig ,hogy a párom meg még egy pár.
De maradok egy pasinál.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!