Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek? Melyik után fordultok meg az utcán, és melyikkel tudtok egy kapcsolatot is elképzelni?
Figyelt kérdés
Alacsony/magas? Telt/vékony?2017. aug. 3. 19:08
1/15 anonim válasza:
akinek a kisugárzása megfog, aki NŐ, és a NŐsége FÉRFIvá tesz :)
3/15 Dwikee01 válasza:
általában a lány kissebb legyen egy fiunál elég rosszul szokott kinézni mikor egy csaj magasabb a srácnál de nekem a alacsonyabb jön be 175 alatt teld de ne vékony közép
4/15 anonim válasza:
A magasság mindegy, ha nem kislányos a kisugárzása, abban az esetben 170+, és a vékony lányokat szeretem.
5/15 anonim válasza:
Nekem a 160-175 centi körüli lányok jönnek be én 180 felett vagyok és inkább a vékonyabbak de am szerintem fontosabb egy kicsit belső mint a külső
15F
6/15 anonim válasza:
Igazából bármilyen lány tud tetszeni amíg normális kereteken belül van, de egy alacsony vékony lány (ne értsd félre, nem 10 évesek kellenek... :D) nagyon aranyos tud lenni, mondjuk egy szemüveggel c:
7/15 anonim válasza:
183 centi magas vagyok. Nekem 150-190centiig mindegy a csaj magassága. Alkat meg átlagos vagy vékony vagy sportos.
9/15 anonim válasza:
Magas lányokat szeretem. Imádom mikor ő van felül és látom, hogy ő a nagyobb.
10/15 anonim válasza:
jo 1-2 kommentet olvasni a 180cm-mel.. xdd :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!