Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szépnek találjátok a germán nőket?
Németek, skandinávok, rájuk gondolok.
100 ilyen lánnyal vagyok egy csoportban egyedüli kelet-európaiként, és néha már rendes komplexusom van, hogy ők mennyivel szebbek, én meg mennyire kilógok....
Ilyen lányok kb:
Szóval 100 lányból olyan 80 szőke, 5 vörös, a többi meg világosbarna.
Női szemmel szerintem nagyon szépek
Én német származású vagyok, kék szemek, szőkésbarna haj és rengeteg pasinak bejövök, az alakom is nagyon jó, pedig általában tényleg azt mondják, hogy a német lányok nem valami szépek.
20L
Ên biszex nő vagyok és azt kell mondjam,az átlag fejszerkezetre sokkal közelebb van Claudia Schifferhez,mint ezekhez a lányokhoz.
Az a típusú lófej meg nagyon jellemző a németekre ,mindkét nemnél,csak nézz Max Weberről mostani fotókat.A sváboknál is sokszor fel lehet ezt fedezni.
Az utolsó jön be a legjobban,mert normális,szerény feje van.
Az első kettő nekem elég kekk,Miss pichás.
a bajor németek jók a többi egy hányás
a három képről talán az első labdába rúghat a magyar felső 100.000 nővel
akiket linkeltél szépnek tűnnek
24F
Én éltem kint 5 hónapot Németországban. A valóságban a német nők legtöbbször ducik és átlagoska arcúak. Ami a valóságban megvan, az leginkább a kék szem és a szőke haj (bár már sokszor az is festett).
A magyar csajok átlagban sokkal szebb arcúak és vonzóbb alkatúak a német nőknél. (Csak arról beszélek, amiről van tapasztalatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!