Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nincs párjuk: Zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs párjuk: Zavar titeket? Ha igen, ha nem - miért? Hogy álltok az ismerkedéshez? Szerettek egyedül lenni?

Figyelt kérdés
A kérdés általánosságban van feltéve, szimplán érdekel.
2017. okt. 17. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

zavarni nem zavar egyáltalán. én 4,5 éves kapcsolatnak vetettem véget 8 hónapja. azóta szingli vagyok és élvezem, jó dolog vadászni, néha akad egy egy egyéjszakás, van akivel több is , de ez így most megfelel nekem. az életvitelem mellett amúgy se férne bele egy párkapcsolat. ha ismerkedem pontosan tudom mit akarok: laza flörtöt y esetleg szexet, szexkapcsolatot, de mindig tiszta hogy mire vágyom és tartom is magam ahhoz. jelenleg nem látok olyat egy párkapcsolatban amire szükségem lenne és ezért társa vágynék

23N

2017. okt. 17. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:

- nem zavar, mert az exem épp eléggé tönkretett, hogy jó legyen egyedül is

- viszont hiányzik a társ, így ismerkedem, persze

Ez már múlt idő, az akkori érzéseimet írtam le, mert már van kedvesem.

2017. okt. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!