Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kilónak nézek ki? Sajnos eléggé meghíztam. (kép lent)
Figyelt kérdés
167 cm vagyok. A fiúktól azt is kérdezném, hogy mennyire jön be még nekik ez az alak.
2017. okt. 16. 23:32
12/35 anonim válasza:
90 körülinek tippellek, de sok függ attól, hogy a zsír alatt mennyi az izom. Lehet, hogy több vagy, de simán lehetsz kevesebb is.
13/35 anonim válasza:
Nehéz megmondani, 70-90 között. Igaza van Trucsynak ahogy mindig, ha nem vagy elégedett magaddal akkor fogyj le nem nagy ügy. Nekem se ártana... :D
14/35 anonim válasza:
Szerintem 90-nek nézel ki, nekem bejössz.
16/35 anonim válasza:
Olyan 85 kilóra tippelnék, és nekem ez az alkat egyáltalán nem jön be!
17/35 anonim válasza:
#12: Szerintem meg óriási hiba volt anno bezárni az OPNI-t. [link]
Kérdezőnek: A kép alapján számomra igen jó adottságú molett nőnek nézel ki. Legalábbis a súlyodhoz képest eléggé szexisen telt idomaid vannak (főleg a lábad/melled) és úgy látom nincsenek lógó hájrétegeid. Magyarul nagyon arányosan oszlik el a felesleged. Nekem úgy is tetszel, hogy hozzád képest fiatal (24) és elég vékony vagyok.
De ha esetleg egy 10-15 kilót le tudnál adni, szerintem az már igencsak látványos eredményt produkálna és akkor már tényleg nagyon jól néznél ki.
18/35 anonim válasza:
90 felett mindenképpen!
Semennyire nem jön be ez az alak .
19/35 anonim válasza:
Én szexelnék veled simán, jó ez teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!