Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
184 centi mellett hány kilónak kellene lennem hogy ne legyek vékony? (F)
Figyelt kérdés
Most 71 vagyok reggelente minimális ruhában.2014. aug. 5. 22:37
2/20 anonim válasza:
szerintem hülyeség ez a "dagadt" meg "vékony" .. ha valakinek jól áll, hát legen duci.. :D nem azt mondom, hogy 900kiló.. meg azt se, hogy 34.. de szerintem nem centi kérdése..
3/20 anonim válasza:
nem tudom,én 194 cm-esen vagyok 80 és rám azt mondják hogy vékony,lehet neked is ennyinek kéne lenned
5/20 A kérdező kommentje:
Én nem az az elmeroggyant barom vagyok, normális válaszokat kérek!
2014. aug. 5. 22:42
6/20 anonim válasza:
Pedig azt hittük,komolyan!!!
Marcsa:*
7/20 anonim válasza:
90 körül szerintem :) de csak ha a plusz az izom, anélkül 80. :)
17/l
8/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább maradok vékony :(
2014. aug. 5. 22:47
10/20 anonim válasza:
Én 184 cm vagyok. :D 80 kilóval nem vagyok sovány. Most megyek le 74kg-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!