Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, semmiképp nem kezdeményeztek egy pasinál? 20/F
Figyelt kérdés
Ha nem teszem meg az első lépést senki sem fogja helyettem? Félénk vagyok és mindig arra várok, hogy na majd ő mert ha kellek neki akkor úgyis megteszi. Ez igaz?
Nem tudom eldönteni, hogy azért nem kezdeményezett még senki mert nem az ő dolguk vagy csak azért mert még nem tetszettem igazán senkinek.
Szégyellnem kellene ezt a hozzáállásomat vagy más is találkozott már ilyennel?
2017. okt. 16. 20:33
11/14 A kérdező kommentje:
Értem. Ez így fair és meg is értem. Legalább most már tudom, hogy mire számíthatok és miért van az ami. Kicsit megnyugodtam, hogy lehet mégse én vagyok annyira taszító, így könnyebb elfogadni az egyedüllétet.
2017. okt. 17. 20:16
12/14 anonim válasza:
Sőt biztos, hogy nem te vagy a taszító.
Próbálj változtatni... Ha egyszer mégis egy nő szedne téged fel, lehet hogy a továbbiakban sem nézne annyira férfinek, mintha te tenned..
Nem kell ész nélkül minden nőnél próbálkozni.
Figyeld, hogy melyik nő tartja a szemkontaktust, melyik mosolyog stb és azután próbálkozz :)
13/14 anonim válasza:
Aki középkori módon gondolkodik, az ne csodálkozzon, ha a párkapcsolatban vele is úgy fognak bánni :)
14/14 anonim válasza:
Ha nekem tetszik, es ugy latom o se kozombos, szivesen kezdemenyezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!