Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nálatok szoktak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok szoktak vagy volt már olyan, hogy a lány ok kezdeményeztek?

Figyelt kérdés
Ff vagyok kíváncsi lennék másnál hogy volt e ilyen.
2017. febr. 8. 02:42
 1/10 anonim ***** válasza:
volt. Nem lett belőle semmi, mert nem volt kölcsönös.
2017. febr. 8. 02:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze több is volt.

Általános alsó tagozatban odáig volt értem egy osztálytársam. Bár én nem tudtam, csak most derült ki, nem rég mesélte, hogy mi miért volt. Gyerekek voltunk, de nagyon jót vihogtunk rajta!! :)

Utána általános közepén sulit váltottam, 6. -ban talán. Egy 4. -es csaj odáig volt értem, aki egyébként 1 utcára lakott tőlem. Nyilván nem lett belőle semmi.

Aztán a következő az középsuliban jött, 9. -ben egy 10. osztályos csaj akart volna összeszedni, még írogatott MSN -en, meg minden, de nem viszonoztam, nem jött be, ez van.

Majd 10. -ben egy 9. -es, aki szintén falubeli, nem viszonoztam, bejött, de szerintem neki nem én jöttem be, hanem a pénz, ami körbevett, gyakorlatilag édesanyám pénze. Motoroztam, első benyomásnak jó volt, talán az keltette fel a figyelmét. Így elutasítottam.

Majd jött életem fénypontja, egy igazi 150 kilós rajság. Egy igazi igénytelen zsíros hajú cig*ny csaj. A gyomrom felfordul, ha rá gondolok, fogalmam sincs hogy gondolta, hogy én leállok vele. Pfuu...

Aztán 11. -ben jött az (utólag) isten csapása, aki elrabolt az életemből 4 évet. Én meg vagyok az a címeres ökör, aki odáig volt érte. Mióta ott hagytam, annyi pénzem van, mint a szemét, én keresem meg, és nem viszi el senki. Állandóan a zsebembe turkált, spórolni nem tudott.

Azóta nem igazán volt senki, aki említésre méltó lenne. Nehezebb is, mióta az ember kikerült az iskolából. :)

2017. ápr. 29. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, bulikban előfordul (ha az egyértelmű jelezgetést is kezdeményezésnek vesszük, akkor jóval többször is).
2017. ápr. 29. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen volt, vagy is majd mindig, mert én, alapból lusta vagyok. Ne úgy képzeld, hogy ezerrel udvaroltak nekem:) Jöttek, olyan általános beszélgetés és éreztették, ha úgy gondolom, akkor nem az utolsó beszélgetés. Vagy is, nekem is kellett érte tenni, de ők indították el a lavinát.
2017. júl. 23. 14:43
 5/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, kezdeményeztem már fiúnál, de nem lett belőle semmi.
2017. júl. 23. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Ff, avagy férfi?

Volt már párszor.

21F

2017. júl. 23. 15:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha volt,akkor hogyan történt?
2017. júl. 23. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam csak egyszer, de a haverom részegen lecsapott a lányra...leitatta, és mindketten matt részegen keféltek egyet.... Ez egy házibuliban történt, és a lány feltűnően engem faggatott a dolgokról, és egy nagyon jó beszélgetésbe merültünk, aztán kettesben folytattuk. Pedig amikor ismerkedtünk nagyon kedvesnek odafigyelőnek, szinte már anyásnak mutatta magát, nagyon szimpatikus volt, de a haverom elkezdte itatni, és megfektette. Utána még a lány próbálkozott nálam, és hiába a vonzalom felé, innentől kezdve nem kellett.. próbálta kimagyarázni, hogy ha kapcsolatban lenne nem tenne ilyet, meg hogy nagyon bejövök neki, tetszik neki az érett gondolkodásom, belémszeretett... Több ilyen nem történt. Bulikban néhány szemezgetés, és tánc, de egyikből se lett több pár szóváltásánál és táncnál. Ennyi.
2017. aug. 19. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak az volt:) Kellesz egy nőnek, megpróbál megszerezni. Amelyik meg végkép nem mer lépni, az kapcsolatban is életképtelen lesz.
2017. aug. 19. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Szoktak.
2017. okt. 10. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!