Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a be nem teljesült szerelmekről, kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Mennyire marad meg az emberben ha egy kapcsolat,nem tud beteljesedni mert az élet közbeszól? Volt e veletek ilyen? Valóban a legtitokzatosabb szerelem a be nem teljesült?2017. okt. 16. 00:02
11/13 anonim válasza:
Egy volt ami nagyon megtépázott ostoba dolog miatt nem jöttünk össze. Ő vállalkozott én meg simán egy munkahelyen dolgoztam és nem tudta elviselni mit gondolnának róla. Több évig nem tudtam túllépni rajta. Most remélem többet nem látom mert tudom ha találkoznánk nekem teljesen visszatérnének az érzéseim neki meg ugyanaz lenne a baja és mégegyszer több év szenvedés nem hiányzik. Pedig nincs senkije úgy tudom. Gondolom nem jó senki neki hasonló indokok végett.
12/13 anonim válasza:
Röviden tömören k**úrvanagy szívás.
13/13 anonim válasza:
Velem is előfordult, hogy valaki tetszett akinek én nem, de ezek sosem voltak drámai dolgok.
1-2 hétig bántott aztán túl léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!