Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző kapcsolatokról meg szexről nem szabad ugye beszélni lányokkal? Mert nekem még nem is volt barátnőm
Előző kapcsolatokról való beszédet kerüld el minden áron, tökmindegy hogy volt barátnő, vagy nem, vagy szexkapcsolat, mert ebből nem tudsz jól kijönni.
Ha rákérdez, tereld el a beszélgetést. Szexről azért lehet beszélni, bár a tapasztalatlanság miatt lehet az se okos neked, de akinek már van tapasztalata, úgy mehet, de finoman.
Engem pl. nem zavar, de vannak sokan, akiket igen. Ezt szerintem lehet tisztázni egymás közt. Van, akinek teljesen tabu a téma, még egy olyan sztorinál is érdemes óvatosan fogalmazni, amiben benne van a volt partner, mint szereplő, de nem a kettejük közti vágy vagy érzelmek a történet lényege. De van, akinek kb. azt is elmesélheted, hogy milyen pózban csináltátok. És a kettő közti változatos paletta.
De a te esetedben szerintem arról bárkinek simán beszélhetsz, hogy még nem jártál senkivel.
Akkor folytatom.
Nem a zavarás a lényeg, hanem az hogy ha egy férfi azt mondja, hogy nem volt kapcsolata még, akkor:
-tapasztalatlan, nem tudja mit kell csinálni az ágyban (egyértelmű mit jelent)
-egyéjszakázgatott (tehát megbízhatatlan)
Ha volt kapcsolata akkor:
-miért lett vége (megbízhatatlan? Megcsalta a párját?, őt hagyták ott? Akkor biztos béna.)
-"jaaaj az exét még nem felejtette el"
Vicces de mi megbeszèltük kb fèl èv utàn h mivolt a másim előtt !
Nemlett belőle semki baj csak ràjöttem h amit nem mertem eddig azt megtehetem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!