Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előző kapcsolatokról meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előző kapcsolatokról meg szexről nem szabad ugye beszélni lányokkal? Mert nekem még nem is volt barátnőm

Figyelt kérdés

2017. máj. 28. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs, hogy nem szabad. Olyan van, hogy mikor és mit nem illik. Pl. első randin nem illik, hasonlítgatni a lányt úgy, hogy "de hát az exem nem így csinálta a paprikáskrumplit / nagyobb melle volt / jobban tudta riszálni a fenekét szex közben stb." nem illik. Más dolgokról meg lehet, sőt érdemes is beszélni. Max. a lánynak is tudni kell, mit érdemes kérdezni, mit nem.

Párom alap dolgokat elmondott az exéről... túl sok mindent nem tudok, de amit a párom szerint kellett, azt igen (idősebb volt nála, sokat veszekedtek, anyós bekavart, a szex nem volt jó stb.).

Sztem tök fölösleges titkolózni arról, hogy volt-e barátnőd vagy nem, mert szex közben úgyis kiderül, hogy szűz vagy. Az őszinteség mindig a jó út - ha amiatt, hogy nem volt még nőd, elhagy, akkor annyit is ért a csaj. Párom is úgy volt, hogy 28 évesen csak egy nővel feküdt le életében 20+ éves korában kezdve, én nem tartottam emiatt férfiatlannak vagy bármi ilyesmi.

2017. máj. 29. 09:40
 12/15 anonim válasza:

Őszinteség!

Alapértéknek kell lennie, különben szart sem ér az egész, bármit is csinálsz!

Ha hazugságokra építed fel az életed egy kalap szart se fog érni, amikor a végén visszatekintesz rá.

2017. jún. 4. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Dehogy szabad ilyenekről beszélni, hát nem tudtad, hogy minden jó kapcsolat alapja a hazugság. Az meg egyáltalán nem feltűnő a párkapcsolatban, hogy még nem voltál egyben sem. Lehetőleg minden ehhez kapcsolatos témát kerülj el, és még a barátnő keresést is odázd el egy pár évtizedig... *rádbízom hogy eldöntsd szerinted hol hagytam abba a szarkazmust*
2017. jún. 6. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:

#12: na az őszinteség, ami kalap szart sem ér, már ha a cél nem lányBARÁTOK gyűjtése.

Tapasztalat, hogy ha kapcsolatot akar egy férfi, pont hogy nem szabad őszintének lennie, hanem előadni a bevált sikeres, magabiztos, macsó, vezérhím szerepet... Maximum ez után lehet őszinte, amikor már megvan a párkapcsolat.

2017. jún. 7. 19:53
 15/15 anonim válasza:
#14: Ez egyáltalán nem igaz. Igen, vannak akiknek kell a vetítés, hát ha olyanokkal akarsz kapcsolatot, hajrá, én ezt inkább skippelném, mert éretlen, önismeret tekintetében fejletlen, felszínes csajokra semmi igényem az életemben. Szóval a kérdés, hogy mi a cél, de azért azt ne mondjuk már, hogy nincs olyan, akinek az őszinteség érték lenne! Ha valakinek ez fontos, fog hozzá találni partnert, sokkal könnyebben, mint azt sugalltad. Az egész azon múlik, hogy Te milyen kapcsolatot keresel és Te magad hol állsz az őszinteségi tekintetében. Nem bánom én, ha a kamuval feszítesz, azokat a csajokat úgysem előlem szeded el, vigyed mindet felőlem, legyetek boldogok, ha tudtok. Én nem tudnék...
2017. jún. 17. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!