Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan valakivel párkapcsolatot akit nagyon sokan bántottak már az életben és ezért vannak vele gondok?
Gyerekkorában is és idősebb korában is sok bántás érte.
23L
"Én nem szeretnék senkinek sem a pszichológusa lenni."
Ha a párjának kell a pszichológusának lenni, akkor ott valami nagyon el van rontva.
A párjának segítenie, és támogatnia kell, megoldani a problémát pedig neki magának, amiben persze igénybe vehet egy szakképzett segítőt. Ez utóbbit hívják terapeutának, pszichológusnak, de semmiképpen nem a párjának.
En voltam ilyen sraccal egyutt. Feltekeny volt, folyton bekellett szamolnom hol vagyok, mit csinalok stb. Verte magat ha ideges volt, fejet a falba stb.
Viszont itt vagyok én, engem is sokat bántottak, kissé gátlásos vagyok, meg nehezen nyílok meg, de ha lenne valaki, aki tényleg szeretne, akkor nem tenném tönkre az életét, sőt szebbé tenném.. (nem akarok ismerkedni itt,csak leírtam).L
Mivel engem is elég sokat bántottak gyerekkoromban és nem tudtam, azóta sem tudom kezelni a genyó embereket, ezért igen.
Viszont félek, hogy nem segítenénk, hanem inkább lehúznánk egymást.
Természetesen nem.
Exem hasonló volt. Randizgatás alatt még elment, de összeköltözés után kiderült, mekkora egoista barom, aki ráadásul ezernyi komplexustól szenved, és ezeket rajtam vezette le ("csak" szóban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!