Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi pénzt költötök egy nőre/barátnőtökre havonta? Mennyi az az összeg, amit érdemes egy nőre fordítani?
Ismerkedésnél semmit 99%-ban, mert megbeszélve előre, hogy én nem veszem meg őt, ő meg nem adja el magát pénzért-vacsiért.Nem tartom máris el és nem lesz eltartott azonnal.
Egyik fél sem pumpolja a másikat, nem szorong rendelésnél...stb.
Az 1% meg apró gesztus, ha a megbeszéltekbe belefér.
Aki meg hurrog ilyenre, hogy így férfias meg úgy szórni a lóvét nőre, az kurtázza igazán a nőket mindenért...kis álszentek;)
Komoly szinten meg kialakul, de mint itt olvastam, hogy csak barátok és 100-es értékű telefont akar venni, az már szánalmas, mint kedves.Kilóra megveszlek cicám:DDD
Az exemnél 3x jobban kerestem, ennek ellenére közel fele-fele arányban osztoztunk mindenen.
Nem értem, hogy miért kellene extrém költeni egy nőre (és most nem arra gondolok, amikor meghívod a párod egy kávéra, másnap meg ő téged egy fagyira).
Utoljára akkor fordult ilyen elő, mikor egyetemista barátnőm volt, 0 bevétellel, de még ő is próbált tenni azért, hogy ne 100%-0% arányban osztozzunk a költségeken.
Most vagy nekem voltak eddig különleges párjaim (mondjuk igen, azok voltak), vagy manapság valami nagyon félrecsúszott a párválasztás terén, ha csak olyan nőben tudtok gondolkozni, akinek csak a pénzetek a fontos (már ha tényleg ilyen tömegben vannak ilyen nők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!