Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több szép lány mint helyes fiú?
Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 21:20
11/16 A kérdező kommentje:
Elhízott? Érdekes, én nem látok túl sokat.
2017. okt. 14. 22:27
13/16 A kérdező kommentje:
Nyitott szemmel járok.
2017. okt. 14. 22:42
14/16 anonim válasza:
Ez a minimum szerintem azért cserébe amiért a férfiaknak jóval nehezebb a társkeresés. :D
15/16 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy a női a szebbik nem. Egy kevésbé jó genetikával rendelkező lánynak mondjuk kicsi mellei és sovány filigrán alkata lesz, amivel még mindig vonzó lesz szexuálisan a pasik nagy többségénél. Ugyanez a genetikai adottság már nagyon nem válik előnyére egy pasinak, aki mondjuk 170 alacsony és 60-65 kg lesz. Én ilyen feminista alkat vagyok és többen mondták már, hogyha csajnak születtem volna, akkor biztosan tuti csaj lettem volna, hiszen egy az egyben olyan vagyok, mint egy női formába ültetett pasi (finom arcvonások, vékony végtagok, hosszú szempillák, vastag ajkak stb.).
16/16 anonim válasza:
végülis leírtad.
ha egy nő fiatal,nem elhízott és az átlagostól nem csúnyább az arca,akkor az szinte majdnem 10 pontos nő.
míg a palinak edzenie kell egy ugyanilyen vonzó megjelenés érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!