Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem normális az ha valaki huszonéves és nem volt nővel, de még csókolozni sem csókolózott?
Kedves 5-ös, dehogynem. Rengeteg olyan férfi ismerősöm van, akit nem éppen 10/10es külsővel ajándékozott meg a természet. De egyiknek sem volt soha gondja a párkereséssel. Pont ezért nem értem, hogy mi a francért kell ilyen szánalmas kifogásokat találni, meg a külsőre fogni mindent. Rengeteg srácot ismerek, akik nem éppen született Adoniszok. Van, aki alacsony, van aki kicsit ducibb, van aki sikertelen a karrier terén, mégis mindenkinek volt már legalább 1-2 komoly kapcsolata.
Én kifejezetten csúnya tini voltam, sose voltam a pasik álma, mégis összejött 17 évesen az első csókom, első kapcsolatom, első szex stb. Hagyjuk már a külsőt... Kismillió előnytelen külsejű ember sikeres a párkeresésben, a külső a legrosszabb kifogás, amit találhatsz.
Aki azt gondolja, hogy emiatt defektes vagy, az maga a defektes.
Persze lehet, hogy valóban defektes valaki, de az nem azért van, mert huszonévesen szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!