Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdéseken is ilyen nőgyülölő "mindenlányrib_nc" mentalitású fiúk vannak, mint aki ezt a facebookot csinálja?
Ez nem nőgyülölés, ez a magyar valóság 2017-ben, hogy a szép lányok többségét lekúrja a fél város.
Egyedül a melós poszttal nem értek egyet, ledegradáló. Irodista, diplomás csajok közt is bőven van ringyó, nem csak bolti eladóknál.
"Irodista, diplomás csajok közt is bőven van ringyó"
Hajajjj, csak ott van igazán sok, jódolgukban nem tudják mit csináljanak, unatkoznak. Tapasztalat!
Én nem vagyok mérges ezekre a férfiakra. Nincs semmi értelme. Próbáltam beszélgetni velük, nem lehetett. Éppen elég büntetés nekik saját maguk, ezért gyűlölnek minden nőt.
23/N
Én ronda vagyok, de vannak szép barátnőim, ismerőseim, és egyik se ribizli. Vannak kevésbé szépek, közöttük is alig akad egy-kettő, az ő céljuk a krválkodással főleg az önbizalomnövelés.
A csöcskidobós fenékmutogatós "szép lányok" esetében pedig komolyan meglepődnek a pasik, hogy átment rajtuk a fél város? Mit vártatok? :D
Én, egyáltalán nem gyűlölöm a nőket.
Másik része a kérdésnek, "mindenlányrib_nc", igen, én így tekintek rájuk.
Aki mégsem az, már is jó irányba csalódtam:)
Mert az általánosítás, soha nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!