Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az elvárás egy tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az elvárás egy tartós kapcsolathoz, házassághoz, családhoz a férfiak részéről, amit állítólag "rettentően kevés lány ér el"?

Figyelt kérdés

Ezt egy itteni hozzászólótól idézem:

"Nem is mi vagyunk ilyen rosszak, hanem ők nem tudnak különbséget tenni aközött, hogy mi az elvárás egy szexkapcsolathoz, one-off dugáshoz és mi az elvárás egy tartós kapcsolathoz, házassághoz, családhoz.

Ez utóbbiakat rettentően kevés lány éri el. "

De mik ezek az elvárások? És mik azok a dolgok, amiket a férfiak tudnak nyújtani cserébe? (Csak mert gyakran feljön az a téma errefelé, hogy a nőknek hatalmas elvárásai vannak és cserébe nem tudnak felmutatni szinte semmit.)

2017. okt. 13. 11:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Nem tudom melyik az erősebb társadalom, de nem hiszem, hogy azzal neveled életképesebbé az akármilyen nemű gyerekedet, hogy azt mondod, hogy a nők veleszületett feladata a család ellátása, a férfié pedig hogy lapátolja haza a pénzt. Főleg, hogy manapság szerintem nem nagyon van olyan család, ahol csak a férfi dolgozik, a nő meg háztartásbeli, leginkább mindketten dolgoznak, plusz még akkor szerinted a nő veleszületett feladata egy otthoni "műszak", amikor neveli a gyereket, vezeti a háztartást, mert ez a "veleszületett erőssége".
2017. okt. 13. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Jó. Akkor mondom úgy, hogy sajnos napjainkra nagyon sok az olyan ember, aki mindenhez egy KICSIT ért, de semmihez sem igazán. Az a probléma, hogy a tehetség rovására megy az, ha multiskill droidokat csinálunk kisfiúk és kislányok helyett ebben a fene nagy egyenlőségben. Ha "fel akarsz érni" egy férfihoz, annak a nőiességed látja kárát. Ha én akarok egy nőhöz, annak pedig az én férfiasságom. Átlagosan 60-70 évet élünk, arra kevés, hogy kimaxold magad nőként és férfiként, arról nem is beszélve, hogy még utána le is szeretnél élni egy életet normálisan. Nem versenyben vagyunk, hanem csapatban. Ezt kéne látni. Én nem szégyenlem magam amiatt, hogy egy nőnek nálamnál finomabb az érzelemvilága és a főztje, gondosabb a szűkebb közös élettér tekintetében nálam stb. Nem arról van szó, hogy ezeket én nem tudom vagy akarom, de elismerem azt, hogy ezekben bizony jobb, mint én, tehát ő a góré én csak segítek. Egyszerűen ez a hatékony. Ha én csinálom a dolgokat, hogy aztán utánam dolgozzon, mert az úgy nem jó, akkor csak időt vesztegettünk. Ami meg férfi munka, ott meg én vagyok a góré, én mondom hanyas a kabát és ő segít nekem. Így szolgáljuk egymást. Ha fordított felállást csinálunk, akkor amit kapunk az kb olyan lesz, mint a magyar parlament. Meséljetek hogy álltok a nőies férfiakkal ? Engem valahogy nem vonzanak a férfias nők és a többség még mindig így működik nem látom be, hogy ez miért baj. Ha meg nincs rátok kereslet, azon nem kell megsértődni, igényei mindenkinek lehetnek.

31/f

2017. okt. 13. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:

12# Szerintem az en erzelemvilagom rohadtul nem finomabb, mint a tied, vagy akarmelyik kozelebbi ferfi ismerosome. Egyenek vannak, kulonbozo erossegekkel es gyengesegekkel, nem sablonnok meg sablonferfiak. Konkretan a gyerekem egeszsegesebb erzelmi vilaggal rendelkezne szerintem, ha ilyen teren csak az apja foglalkozna vele, mert a paromnak sokkal inkabb fejlettebb az erzelmi vilaga. En leulok vele szivesen jatszani akarmilyen logikai jatekot, de az erzelmeket nem tolem fogja megtanulni. (Bar nemtom, a macskaval eleg erzelmes tudok lenni, ha ez szamit.)

A foztom pedig nem jobb egyik ferfiszakacsenal sem ;) Bar a szakacsszakma ferfiuralmaban nyilvan benne van az is, hogy konyhan tok mas es nehezebb is fozni, mint otthon, 12 ora fizikai melo. Mindenesetre apamon kivul egy ferfit sem ismertem kozelebbrol, aki ne tudott volna nalam jobban fozni, mivel nekem nem sok turelmem van hozza es nem is elvezem kulonosebben a folyamatot. A fozes pedig nem tudomany es nincs olyan letezo dolog ami indokolna, hogy egy no jobban foz alapbol, leginkabb turelem es odafigyeles kerdese amire akarki kepes.

2017. okt. 13. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!