Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy férfi egy olyan nőtől akinek van gyermeke?

Figyelt kérdés
a férfi 30 éves nincs gyermeke az a fajta aki élte az életét szóval kihasznált minden időt utóbbi időben már nem bulizgat. A nőnek van egy gyermeke és a férfi vele akar élni állítólag szereti,de mégis mit akar egy ilyen nőtől? Miért nem kell neki olyan akinek nincs gyereke miért pont ez a nő kell?

2017. okt. 12. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Juj, de irigy már valaki. :D Savanyú a szőlő, mi?

Gondolom nagyon tetszett neked ez a srác, és most pofára estél, hogy nem téged választott! :D

Meg is értem.

Ilyen irigy és féltékeny p..csát régen hordott már a hátán a Föld!

2017. okt. 12. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Biztos punci. Egy gyerekes nő már nem ugrál, sok mindent elnéz.
2017. okt. 12. 20:35
 13/21 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak nem értem mit akarhat egy olyan pasi aki jobbat is kaphat egy olyan nőtől akinek gyermeke van hiszen az több gonddal jár és amúgy sincs semmije a nőnek jelenleg se háza sem kocsija és még munkája is csak most lesz
2017. okt. 12. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert talán tényleg szereti??
2017. okt. 12. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ez a pasas hagyott el téged az "anyukáért" ?
2017. okt. 12. 20:40
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 nem
2017. okt. 12. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

És téged miért foglalkoztat ennyire ez a dolog?

Foglalkozz inkább a saját életeddel és ne másokéval!

Az, hogy neked mennyire szerencsétlen az életed, az csak miattad van.

2017. okt. 12. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Hehe,lehetnek en is az a no,csak en 32 voltam, 2kicsivel,alberletben, munka nelkul,mert megszunt a munkahelyem gyed alatt es jott vki aki nem szorult ram,aki addig csajozott es a leghosszabb kapcsolata 1ev volt,mindene megvolt,szerette a szingli eletet es almaban sem gondolta volna h mas gyereket neveli majd,sot,szerintem ha 5evvel ez elotti onmaganak mondja valaki,kirohogte volna. Es a kerdesedre a valasz: mert latott es lat bennem vmit amit masban nem talalt meg.Annyira latja hogy ezert vallal mindent,ertsd MINDENT es ami meg meglepobb,elvezi es nem banta meg. A gyerek nem egy korabbi eletem defektje,hanem a szerves reszem es aki szeret,az igyekszik legjobb tudasa szerint szeretni ezt a reszemet is. Nincs titok. Klappolunk.
2017. okt. 12. 21:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pont 26 éves egygyermekes anyuka vagyok. Jelenleg nincs munkám, "csak" a gyereknevelés, csak most lesz állásom, mert eddig egyetemista voltam gyerek mellett. Házam sincs, mert most adtam el az amúgy hitelre vett lakásom.

50 kiló vagyok, jól nézek ki, de biztos vannak nálam szebbek.

Sokan akarnak tőlem kapcsolatot. Szerintem azért, mert nem vagyok rosszindulatú, irigy, tehetetlen. Teszek a dolgaimért erőn felül, értelmesen és ügyesen használom a pénzem, szintentartom a külsőm, és mellesleg a gyerekemmel való viszonyomon látszik, hogy klassz anya vagyok, és régebben a lakáson látszott, hogy jó háziasszony.

Ellenben egy gyermektelen otthonlakó lány még nem bizonyított semmit, zsákbamacskát vesz a férfi, ha vele kezd.

Szerintem ezek egy gyermeket nevelő nő extra értékei, a negatív dolgokat(kevesebb szabadidő, rugalmatlanság, nagyobb kiadások) mindenki ismeri.

2017. okt. 13. 08:20
 20/21 anonim ***** válasza:
28 èves egyedül álló anya vagyok. Most ássam el magam???
2017. okt. 19. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!