Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy férfi egy olyan nőtől akinek van gyermeke?
Juj, de irigy már valaki. :D Savanyú a szőlő, mi?
Gondolom nagyon tetszett neked ez a srác, és most pofára estél, hogy nem téged választott! :D
Meg is értem.
Ilyen irigy és féltékeny p..csát régen hordott már a hátán a Föld!
És téged miért foglalkoztat ennyire ez a dolog?
Foglalkozz inkább a saját életeddel és ne másokéval!
Az, hogy neked mennyire szerencsétlen az életed, az csak miattad van.
Én pont 26 éves egygyermekes anyuka vagyok. Jelenleg nincs munkám, "csak" a gyereknevelés, csak most lesz állásom, mert eddig egyetemista voltam gyerek mellett. Házam sincs, mert most adtam el az amúgy hitelre vett lakásom.
50 kiló vagyok, jól nézek ki, de biztos vannak nálam szebbek.
Sokan akarnak tőlem kapcsolatot. Szerintem azért, mert nem vagyok rosszindulatú, irigy, tehetetlen. Teszek a dolgaimért erőn felül, értelmesen és ügyesen használom a pénzem, szintentartom a külsőm, és mellesleg a gyerekemmel való viszonyomon látszik, hogy klassz anya vagyok, és régebben a lakáson látszott, hogy jó háziasszony.
Ellenben egy gyermektelen otthonlakó lány még nem bizonyított semmit, zsákbamacskát vesz a férfi, ha vele kezd.
Szerintem ezek egy gyermeket nevelő nő extra értékei, a negatív dolgokat(kevesebb szabadidő, rugalmatlanság, nagyobb kiadások) mindenki ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!