Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy jól elbeszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy jól elbeszélgetünk aztán lelép, elalszik anélkül hogy elköszönne?

Figyelt kérdés
én a lány vagyok

2017. okt. 12. 19:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Egyszer-kétszer oké, bárkivel előfordulhat, hogy bealszik véletlenül, de nem állandóan.

2017. okt. 12. 21:56
 22/26 A kérdező kommentje:
rosszul esik de igazatok van köszönöm a válaszokat
2017. okt. 12. 22:09
 23/26 A kérdező kommentje:
#20 ezt a logikát nem nagyon értem. Én sem azért köszönök el mert meg akarom szakítani a beszélgetést csak egy jó kívánság másnap vagy két nap múlva úgyis beszélünk,de van olyan hogy pl elalszik nem köszön el én attól elköszönök pedig tudom hogy alszik de volt olyan hogy reggel nem írt semmit
2017. okt. 12. 22:14
 24/26 A kérdező kommentje:
ezen kívül még arra lennék kíváncsi hogy akkor hogyan szakitsam meg vele teljesen a kapcsolatot? mondjam el neki a véleményem vagy bizonyára úgysem érdekli?
2017. okt. 12. 23:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Ezt én is csinálom néha a párommal, pedig tűzbe mennék érte, és nagyon szeretem, egyszerűen ilyen vagyok, hajlamos vagyok egyik pillanatról a másikra elaludni. Szerencsére vele meg lehetett beszélni :D
2017. okt. 13. 11:11
 26/26 A kérdező kommentje:
velem is meglehetne ha szeretné de nem úgy tűnik ha ezt szóba hozom csak annyi van hogy "Dikk" de nem cigány :D
2017. okt. 13. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!