Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy jól elbeszélgetünk aztán lelép, elalszik anélkül hogy elköszönne?
Figyelt kérdés
én a lány vagyok2017. okt. 12. 19:25
11/26 A kérdező kommentje:
én 27 ő 30
2017. okt. 12. 19:48
12/26 anonim válasza:
Miért akarsz bunkó emberrel beszélgetni/lenni?
13/26 A kérdező kommentje:
mert amúgy jó embernek tartom és jól kijövünk ezt leszámítva.
2017. okt. 12. 19:55
14/26 anonim válasza:
Mert arra jó vagy, hogy elszórakoztasd ideig-óráig, amikor épp unatkozik.
15/26 anonim válasza:
Tudod ki szeret igazán? Aki beállítja a telefonján az ébresztőórát, hogy el tudjon köszönni tőled.
16/26 A kérdező kommentje:
igazatok lehet. hogyan derithetnem ki hogy biztos legyek benne mert amúgy nem úgy kezel mintha leszarna!?
2017. okt. 12. 21:31
17/26 anonim válasza:
Nem kell kiderítened, mert ez egyértelmű.
18/26 anonim válasza:
Csak indulj ki magadból. Te csinálnál ilyet azzal, akit szeretsz? Na ugye.
19/26 A kérdező kommentje:
hát egyszer kétszer előfordult hogy elaludtam majd hajnalba felriadtam hogy nem köszöntem el. De ez szinte állandó
2017. okt. 12. 21:38
20/26 anonim válasza:
Mert nem érzi úgy, hogy be kellene fejeznie/megszakítania veled a kapcsolatot.
Én sem szoktam külön elköszöngetni a nagyon közeli emberektől - praktice folyamatosan beszélgetek velük (akkor is, ha két mondatom közt évek telnek el - tényleg!).
Ma már azért be- és elköszönök, de 30 éves koromban ez messze nem volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!