Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért lehet, hogy a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy a lányok, akikkel neten ismerkedem, s először teljesen jól elpoénkodunk, elbeszélgetünk, azután már nem írnak rám, nem keresnek többet?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalon is jártam már anno, ott is ez volt. Itt is jellemző a privát beszélgetésekre. Miért a férfi írjon mindig először rá a nőre?

KerdezoBiztos

2013. febr. 7. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez egészen véletlenül nem a fényképcsere után történik meg?
2013. febr. 7. 12:05
 2/11 A kérdező kommentje:

Volt már olyan is, igen. Beetettek, ha küldök, akkor ők is, attól független, hogy nem jönnék be...én meg naiv voltam és küldtem de már nem dőlök be :D

De miért van ez?

2013. febr. 7. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy már unták már az internetes "beszélgetéseket"
2013. febr. 7. 12:08
 4/11 winR ***** válasza:
Én rádírnék szívesen, mondjuk a homlokodra, hogy gyökér vagy!
 5/11 A kérdező kommentje:
Megértem, én is. Én is személyes kapcsolatok híve vagyok, de ha 200 km-re lakunk átlag, akkor attól még lehetne beszélni neten. Nem mindig másra kell gondolni :D
 6/11 A kérdező kommentje:
Indokolnád, miért lennék gyökér?
2013. febr. 7. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha képcsere után tűntek el, akkor egyértelműen nem jöttél be nekik.

De az is lehet, hogy csak játszadoztak veled, amíg kedvük tartotta, aztán leléptek.

Vagy bejöttél nekik, de mivel nem kezdeményeztél személyes találkozót, így továbbléptek.

2013. febr. 7. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél valamit a lánytól, hívd el minél előbb személyes találkozóra.
2013. febr. 7. 12:18
 9/11 lac1434 ***** válasza:

Kösd fel a gagyád!

Ki kéne menni az utcára és ott ismerkedni nem elrejtőzni "állarc" mögé :)

2013. febr. 7. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán unják a beszélgetést. Még akkor is, ha szerinted poénos.
2013. febr. 7. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!