Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a vékony, lapos hasú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a vékony, lapos hasú lányok lehetnek szépek?

Figyelt kérdés

Több lányismerősömnek is gyönyörű, vékony alakja van tökéletes, feszes hassal, kb ilyennel:

[link]

Szóval nem kockás, kidolgozott, hanem csak simán lapos.

Saját bevallásuk szerint nem sportolnak (egyet tudok, aki hobbi szinten jógázik, de idén kezdte csak), az étkezésre se figyelnek, mindigis ilyen hasuk vot gyerekkoruk óta.

És ugye mindenki ezt tartja ideálisnak, gyönyörűnek.

Sajnos nekem ha sportoltam vagy diétáztam, ha lefogytam, soha nem volt ilyen, 50kg-san se.

Pici pocim még akkor is volt, kb ilyen:

[link]

[link]

Azoknak a lányoknak meg ülve is lapos teljesen.

Nem photoshop, hisz egymás mellett ültünk, láttam.

Mi ennek az oka?

Gondoltam már arra, hogy ők alapból ugye vékonyak (a mellük is pici, 65-70AA-A, míg nekem 50kg-san is 70D volt), sehova se híznak. De elvileg nincs ilyen, hogy hízékony/vékony típus....

2017. okt. 12. 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pacsi. Én egyszer nagyon vékonyra lefogytam (azóta sajnos visszajött pár kg), azt is mondták sokan, hogy biztos alultáplált vagyok. :"D

Hát, a hasam még akkor is ilyen puffasztott téma volt, de anyukám ugyanígy van vele: ő egész fiatalkorában nagyon-nagyon vékony volt, de a hasa mégsem volt lapos.

Ettől függetlenül mindketten tetszettünk férfiaknak és elkeltünk. :)

22/N

2017. okt. 12. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!