Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a vékony, lapos hasú lányok lehetnek szépek?
Több lányismerősömnek is gyönyörű, vékony alakja van tökéletes, feszes hassal, kb ilyennel:
Szóval nem kockás, kidolgozott, hanem csak simán lapos.
Saját bevallásuk szerint nem sportolnak (egyet tudok, aki hobbi szinten jógázik, de idén kezdte csak), az étkezésre se figyelnek, mindigis ilyen hasuk vot gyerekkoruk óta.
És ugye mindenki ezt tartja ideálisnak, gyönyörűnek.
Sajnos nekem ha sportoltam vagy diétáztam, ha lefogytam, soha nem volt ilyen, 50kg-san se.
Pici pocim még akkor is volt, kb ilyen:
Azoknak a lányoknak meg ülve is lapos teljesen.
Nem photoshop, hisz egymás mellett ültünk, láttam.
Mi ennek az oka?
Gondoltam már arra, hogy ők alapból ugye vékonyak (a mellük is pici, 65-70AA-A, míg nekem 50kg-san is 70D volt), sehova se híznak. De elvileg nincs ilyen, hogy hízékony/vékony típus....
"És ugye mindenki ezt tartja ideálisnak, gyönyörűnek."
Szerintem dobd ki a varázsgömböd, amivel azt hiszed belelátsz 7 milliárd ember fejébe, mert ez nettó f#szság. Nem kéne kivetíteni a világra az önbizalomhiányod, semmi jóra nem vezet.
Szerintem mindkettő ugyanolyan szexi, a lapos has is, meg a pici poci is.
Nekem csak a kockás, meg a hájtól fodrozódó női hassal van bajom, azok undorítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!