Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 jó csávót kioffolni 1ért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 jó csávót kioffolni 1ért jó üzlet? Nem fogom megbánni?

Figyelt kérdés
Szóval randizgatok egy sráccal. Igazából 1x taliztunk, de régóta beszelünk, következő héten elvileg találkozunk, de igazábol már 2 hete nem láttam :( a lényeg, hogy azóta amióta ismerem 2 olyan srác is bepróbálkozott aki nagyon jól is nézki és régen szerelmes is voltam mind a kettőbe. Igaz ők nem komolyat akarnak tőlem, csak kalandozni, nekem pedig komoly kell. A srác akivel randizok, valószínű nem tudok hetente találkozni, max 1x. Bizonytalan időn belűl kb egy év múlva el is utazik magyarországról bár nem örökre. Érdemes ennyi "áldozatot" meghozni érte? Vagy jobb lenne őt elengednem? Vélemény?
2017. okt. 12. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Ha maximum hetente egyszer találkoztok, és egy év múlva elutazik, akkor ez se komolyabb mint a másik kettő.
2017. okt. 12. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira tud zavarni, mikor minden mást képes az illető nagy betűvel írni, kivéve azt, hogy Magyarország.

Egyébként ott van az, hogy megpróbálod vele: Lesz komoly kapcsolatotok, hetente találkoztok. Sokan vannak így, biztos nem könnyű, de az se biztos, hogy lehetetlen. Egy év múlva meg majd elválik, hogy mi lesz. Egyáltalán mennyi ideig lesz kinn... sőt, addig még sok idő telik el, lehet úgy alakul idő közben, hogy többször is tudtok találkozni.

Másik, hogy a kalandot választod. Ekkor nem jössz össze vele, max barátok maradtok. A kalandozás után viszont kereshetsz más, közelebbi fiút akivel rendszeresebben tudtok találkozni - komoly kapcsolat céljából.

Gondoltam arra is, hogy megvárod míg vissza jön, addig leszel velük is és utána meg lehetsz vele, de nem tudom ez mennyire hangzik butaságnak. Te ismered, Te tudod megéri-e. A kaland + más a "legkönnyebb" vagy legegyszerűbb talán ezek közül.

2017. okt. 12. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból írom, de nem csodálom, hogy nem vesznek komolyan a pasik, mikor úgy fogalmazol róluk, hogy "kioffolni". Szerintem kapcsolatfüggő is vagy és az egész történetből is az jön át, hogy se a szellemi, se az érzelmi intelligenciád nem épp magas. De szerencsére mindkettőt lehet fejleszteni, ezt javaslom is :)

A 2 srác egyáltalán hogy jön a képbe, mikor csak kalandot akarnak? Becsüld magad annyira, hogy nem foglalkozol olyanokkal, akik csak egy lyuknak látnak. Kivéve, ha te sem akarsz tőlük mást szexen kívül.

A harmadik sráccal sincs értelme kapcsolatba belevágni. Egyértelműen nemis igazán érdekled, ha 3 hét telik el 2 randi között. Heti 1x tudnátok találkozni - ennek sincs értelme, főleg úgy, hogy 1 év múlva külföldre költözik. Keress tovább, nem csak ez a 3 pasi van a Földön, nem muszáj mindenképp összejönni/kavarni valamelyikkel...

2017. okt. 12. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és azt se felejtsük el, hogy a pasi, aki majd külföldre megy, nagy valószínűséggel ő sem kapacsolatot keres most, max csak ezt kamuzza, hogy megfektessen. Gondolkozz most az ő fejével...Minek vágnál bele egy kapcsolatba ilyenkor? Hogy utána majd szenvedj egy távkapcsolattal? Vagy annyira szerelmes lesz, hogy a végén inkább itthon marad emiatt, amit később nagyon bánna. Hidd el, hogy ezt ő most nem akarja, én is 1 év múlva megyek ki és én se akarnék már itthonról kapcsolatot, majd csak kint.
2017. okt. 12. 07:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A harom kozul a negyediket valasztanam. "Szarva kozt a togyet." Ezek nem komolyak. Keress egy ujat, akivel nem kell ennyit szenvedni es nem ennyire kivitelezhetetlen es bonyodalmas. Az en parkapcsolatom is nehezen indult es... nehezen fejezodott be. Aztan volt egy pali, akivel szinten nehezen akart beindulni a dolog, de en mar ilyen dolgokra nem fecserelem az idot. Lehet nekik van kedvuk jatszadozni, de en idegosszeroppanast kapok az ilyen huza-vonaktol :D Az ilyen palik a fiatal bigeknek jok tapasztalatszerzesre, en meghagyom oket nekik. At kell esni ezen. Rohadt egy erzes, de el fog mulni :) En is igy vagyok vele... huztuk-vontuk a dolgot, o akarta, de megse, en meg hajtottam, de csak izlesen belul... de o fiatal, tapasztalatlan es biztos meg a fel varost megakarja kettyinteni, ezert nem mukodott (szerintem). Ugyhogy ha normalis kivitelu fazont akarsz magad melle, akkor ezt a harmat fogd ossze es dobd ki. Eleinte hianyozni fognak, de kesobb megfogod koszonni magadnak, hogy volt eszed :)
2017. okt. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!