Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy egy nő értékmérője a külseje?

Figyelt kérdés

Mindig átlagos, középkategóriás lány voltam. Nincs rajtam semmi kifejezetten csúnya, túlsúlyos sem vagyok, de gyönyörű sem. Talán ha több pénzt fordítanék a külsőmre (plasztika, póthaj, szoli, több smink, rengeteg kondi), akkor talán feljebb tudnám tornászni magam, 1-2 szinttel, de sem pénzem, sem szándékom nincs erre, természetes szépség meg nem vagyok.

Viszont többnyire azt veszem észre, jól kijövök a férfiakkal ennek ellenére is. Jó, lehet nem tetszem 10-ből 9-nek csak mondjuk 3-nak, de eddig szerencsém volt, és nekem is pont az a 3 szokott megtetszeni.

Sosem voltak alkalmi kapcsolataim, csak 2 komoly, a második tart most is.

Többnyire azt szokták értékelni, hogy lehet velem beszélgetni, normális vagyok (a gyönyörű nőkről is elmondható ez is, de lehet, azokkal az adott férfiak pont nem kerültek kapcsolatba valamiért)

Akkor mégsem a külső a fő értékmérő?

2017. okt. 11. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha továbbra sem érted, és már-már undorítóan személyeskedsz, az még mindig nem engem minősít
2017. okt. 11. 15:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyiban értek egyet ezzel, hogy egy nő stílusa szerintem azért árulkodik a személyiségéről. De inkább a kisugárzása a fontos ha a külsőt nézzük (én ezt a külső dolgokhoz szoktam sorolni, mert mégis csak kívülről látod, meg sem kell ismerned az illetőt, hogy lásd.)
2017. okt. 11. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!