Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy egy nő értékmérője a külseje?
Mindig átlagos, középkategóriás lány voltam. Nincs rajtam semmi kifejezetten csúnya, túlsúlyos sem vagyok, de gyönyörű sem. Talán ha több pénzt fordítanék a külsőmre (plasztika, póthaj, szoli, több smink, rengeteg kondi), akkor talán feljebb tudnám tornászni magam, 1-2 szinttel, de sem pénzem, sem szándékom nincs erre, természetes szépség meg nem vagyok.
Viszont többnyire azt veszem észre, jól kijövök a férfiakkal ennek ellenére is. Jó, lehet nem tetszem 10-ből 9-nek csak mondjuk 3-nak, de eddig szerencsém volt, és nekem is pont az a 3 szokott megtetszeni.
Sosem voltak alkalmi kapcsolataim, csak 2 komoly, a második tart most is.
Többnyire azt szokták értékelni, hogy lehet velem beszélgetni, normális vagyok (a gyönyörű nőkről is elmondható ez is, de lehet, azokkal az adott férfiak pont nem kerültek kapcsolatba valamiért)
Akkor mégsem a külső a fő értékmérő?
Csak kuresznál, amúgy a te típusod keresettebb!
F26
Gondolom még baromi fiatal vagy. Egyrészt ez a kategorizálás ez mi? Valami verseny a nők között? A szintlépéseidet sem értem, ahogy azt sem, hogy ha normális vagy, akkor miért beszélsz olyanról, hogy plasztika ?! wtf
És végül ki mondja ezt? Ki állítja, hogy a nő értékmérője a külseje? B*szki, ismerkedésnél még jó, hogy a külsőt fogod nézni mivel mást nem is tudsz. Nem fogom a diplomáidat látni (ami gondolom nincs is neked, legalábbis aki ilyen kérdést tesz fel egy ilyen leírással... nos az nem lehet valami túl okos). De te ugye kevered a szezont a fazonnal, mert a kapcsolat alapjának csak kis része a fizikai vonzódás, ami ráadásul nem a plasztikán fog múlni mivel minden ember ideálok alapján választ párt és a felfújt nőket tudod kik választják... hát nem a normális srácok. Ha pedig szexuális kapcsolatot akarsz, akkor számítani fog a külsőd de ott is sokat nyom a latba a non-verbális kommunikáció mivel akármilyen fura is ez neked, ott is ideálok alapján választunk.
Utolsó, fáj olvasni, mennyire nem értetted meg a kérdést
Ha neked a plasztika csak a felfújt nőket jelenti, akkor te vagy eltájolva, nem én.
Senki nem írt olyat, hogy az ismerkedés elején abszolút nem fontos a külső, nem tudom, ezt honnan vetted. Ugyanis ez nem egyenlő azzal, amit fentebb kifejtettem.
Én is kezdhetném, hogy mondd csak, te helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból, de nem fogom, mert a vak is látja, hogy csak provokálsz. Mi köze a kérdésnek a diplomához? Mi köze az IQ-nak a diplomához? Mi közöd neked az én diplomámhoz?
Még csak azt se mondanám hogy csak dugni szép és csinos nő kellene mert akkor is szeretek beszélgetni viccelődni, szóval ahhoz is olyan kell aki velem egy szinten intelligens.
A külső csak annyira érdekel hogy ne legyen extrén kövér vagy sovány és legyen önmagára igényes és ápolt. A többi csak sallang.
#5 vagyok - de mit fejtettél ki? Mert nem értem? :D Szó szerinti választ akarsz? Ba**ki, nézz meg egy dokumentum filmet az emlősök nemi szerepeinek leosztásáról és megérted, hogy miért a külső a nő értékmérője (amúgy az megvan, hogy az értékmérő szót inkább a gazdaságban használják? Te viszont gondolom nem prosti vagy?!)
Leírod, hogy milyen vagy, leírod, hogy ha plasztikáznád magad akkor jobb lennél, leírod, hogy amúgy senkinek sem tetszel, csak 10-ből 3-nak és végül levonod a konklúziót, hogy még sem a fő értékmérő a külső. Ennek mégis
MI
AZ
ÉRTELME?
Mire vagy kíváncsi? Hogy ronda vagy-e? Gondolom az, bár ezt te írod magadról. Hogy okos vagy-e? Azt látom így is, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!