Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy férfinak, ha nagyon teszik neki a nő, de nem meri elhívni egy randira?
Szerintem ezt gondolhatja, hogy miért nem merem elhívni randizni, vajon mit gondol, ha elhívom randizni, vagy mit fog válaszolni. De jó, hogy látom. Vajon igent mond? Vajon merjek vele barátkozni? Annyira tetszik, de nem merem. Most mit csináljak? Vajon ő neki is tetszem? És vajon várja, hogy mondjam, vagy beszélgessek vele?
Kellemetlennek érzi a szituációt, hogy nem meri elhívni randizni, és szerintem haragszik is egy picit magára, de nem kéne haragudnia magára emiatt, hogy nem meri,mert lehet a hölgy is ugyanúgy gondolkodik ahogy ő, és így duplán cukik :D, és egyfajta alig várom, hogy lássam és mondjam neki érzést érez, de ugyanakkor le is blokkol,és valószínűleg minden egyes elszaladt alkalmat bán.
Szerintem ez olyan cuki. :)))))
Amúgy szerintem a türelem mindent megold.
Elsősorban tudatosítania kell, hogy türelmesnek kell lennie magával.
Szerintem ha a hölgy apró jelét adja, hogy nem közömbös iránta, szerintem előbb utóbb meri majd randira hívni, vagy első körben barátkozni vele.
Bár lehet első próbálkozása cukin szégyenlős lesz, de a lényeg, hogy sikerül majd neki egyet előre lépni a határozottság útján.
5-ös nem hinném. Az még nem sz.kodás, ha vki olyan személyiség típus, hogy nem mer csak olyankor lépni, mikor már készen érzi magát rá, hogy elhívja randizni.
Én talán jobban megértem az ilyen személyiség típust mint te hölgyként, mivelhogy introvertált INFJ vagyok.
Mi nem úgy működünk ahogy ti. Szóval ez nem úgy működik, ahogy te gondolod.
Nem lehet mindent és mindenkit beskatulyázni.
Előtted lévő válaszoló voltam.
Én talán jobban megértem az ilyen személyiség típust hölgyként,mivel hogy introvertált INFJ vagyok.
Javítva! :)
Akkor a válasz kedves hatos (és négyes)!!!
Először is nem nő vagyok, hanem férfi. De az, sz*rakodás... De Te agonizálj nyugodtan, csak ne lepődj meg ha közben valaki lecsap a lányra...
Tudod aki akar valamit az cselekszik... aki nem: az talál kifogást... Így működnek a dolgok...
Egyébként meg akkora divat lett a személyiségtípus duma... A mi időnkben még tutyimutyinak hívtuk az ilyet... Szóval ne legyél anyámasszony katonája!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!