Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris emberek! Ti szépnek/helyesnek tartjátok magatokat?
Fene tudja. Mondtak mar ram tobben is, hogy tokeletes vagyok vagy hogy nagyon nagyon jol nezek ki. Volt szerencsem mar sulyosan jo nohoz is aki aztan tenyleg bombazo kategoria, nem is ertettem mi tetszhetett meg neki rajtam. En pedig van amikor nagyon elegedetten nezem magam a tukorbe van amikor pedig azt gondolom ideje osszeszednem egy kis penzt mert igy egy not se fogok elcsabitani olyan ronda vagyok. Olyankor egyszeruen nem ertem maskor, hogy tetszhetek magamnak altalaban keso este nezek ki a legjobban nem tudom miert.
De tenyleg igy van, a sikerem a noknel is total valtozo. En ezert szoktam tanacsolni az itteni gyakoris fiuknak akiknek nem jon ossze csaj, hogy figyeljenek a normalis oltozkodesre,hajra, sportolasra mert nagyon sokat szamit. En pl ha hizok kicsit az (fantasztikusan szerencses modon) egybol az arcomon/tokamon latszik meg, ha pedig nincs rajtam sulyfelesleg akkor markans arcelem van ami nyilvan sokat dob rajtam.
Ezert valtozo, a tokeletes jelzot pedig szerelmes tinilanyok mondtak ram akik egy fatorzsbe is kepesek beleszeretni. De szerintem azert ronda nem vagyok, mindent osszevetve kicsit atlag feletti de ez is relativ, olyan 10/6-7.
Szerintem szép vagyok, viszont mások már nincsenek ezen a véleményen. :D
23N
Nem egyszer mondták már rám, hogy jóképű vagyok... úgy általában nincs is panaszom, max. hogy halántéktájon ritkul a hajam :D
(30/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!