Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakoris emberek! Ti szépnek/h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoris emberek! Ti szépnek/helyesnek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 14:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Fene tudja. Mondtak mar ram tobben is, hogy tokeletes vagyok vagy hogy nagyon nagyon jol nezek ki. Volt szerencsem mar sulyosan jo nohoz is aki aztan tenyleg bombazo kategoria, nem is ertettem mi tetszhetett meg neki rajtam. En pedig van amikor nagyon elegedetten nezem magam a tukorbe van amikor pedig azt gondolom ideje osszeszednem egy kis penzt mert igy egy not se fogok elcsabitani olyan ronda vagyok. Olyankor egyszeruen nem ertem maskor, hogy tetszhetek magamnak altalaban keso este nezek ki a legjobban nem tudom miert.

De tenyleg igy van, a sikerem a noknel is total valtozo. En ezert szoktam tanacsolni az itteni gyakoris fiuknak akiknek nem jon ossze csaj, hogy figyeljenek a normalis oltozkodesre,hajra, sportolasra mert nagyon sokat szamit. En pl ha hizok kicsit az (fantasztikusan szerencses modon) egybol az arcomon/tokamon latszik meg, ha pedig nincs rajtam sulyfelesleg akkor markans arcelem van ami nyilvan sokat dob rajtam.

Ezert valtozo, a tokeletes jelzot pedig szerelmes tinilanyok mondtak ram akik egy fatorzsbe is kepesek beleszeretni. De szerintem azert ronda nem vagyok, mindent osszevetve kicsit atlag feletti de ez is relativ, olyan 10/6-7.

2017. okt. 8. 16:23
 32/45 anonim ***** válasza:
91%
Elégedett vagyok magammal és a visszajelzések is pozitívak a férfiaktól.
2017. okt. 8. 16:27
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából attól függ. Általánosságban szépnek tartom magam, meg vagyok elégedve a külsőmmel. Ettől függetlenül persze vannak napok, amikor felkelek 5-6 óra alvás után zsíros hajjal, belenézek a tükörbe és megijedek magamtól.. :D De szerintem mindenkinek vannak ilyen napok.
2017. okt. 8. 16:36
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép vagyok, viszont mások már nincsenek ezen a véleményen. :D

23N

2017. okt. 8. 17:38
 35/45 anonim ***** válasza:
32%
Én igényes gazdag roma fiúként egy nagy IGEN!
2017. okt. 8. 17:51
 36/45 anonim ***** válasza:
Nem éppen, egyszerűen nem tudom elhinni akkor se, ha az ellenkezőjét teljesen elfogulatlan, szókimondó embertől hallom...
2017. okt. 8. 18:05
 37/45 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 06702847193, mikor legutóbb olvastam egy válaszod még csaj voltál, akinek bejött az, ha utána fütyültek az utcán.. :D Nincs jobb dolgod?
2017. okt. 8. 18:13
 38/45 anonim ***** válasza:

Nem egyszer mondták már rám, hogy jóképű vagyok... úgy általában nincs is panaszom, max. hogy halántéktájon ritkul a hajam :D

(30/f)

2017. okt. 8. 18:32
 39/45 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem.
2017. okt. 8. 18:38
 40/45 anonim ***** válasza:
Biztosan állíthatom, hogy én vagyok itt a legrondább nőnemű. Minden bizonnyal máshol is, mert nem találkoztam még nálam gusztustalanabb külsejű "nővel". Elég szomorú, tekintve a külsőm javítására fordított pénzt és időt :(
2017. okt. 8. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!