Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris emberek! Ti szépnek/helyesnek tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 14:57
21/45 anonim válasza:
A mellem egy kosármérettel lehetne nagyobb, de amúgy elégedett vagyok magammal.
22/45 anonim válasza:
Miért van lepontozva, aki igennel válaszolt, és fel aki nemmel?
23/45 anonim válasza:
A legrondább 1%-ban biztosan benne vagyok. 31/F
24/45 anonim válasza:
A nők általában jóképű pasinak tartanak. A külsőmmel meg vagyok elégedve maximálisan, más téren viszont vannak problémáim
26/45 anonim válasza:
Én szép vagyok, mint egy új traktor. 29F
27/45 anonim válasza:
Én pont fordítva. Majdnem mindennel megvagyok elégedve ami engem illet, kivéve a fejemmel. Úgyhogy nem, nem hiszem, hogy az lennék. :)
28/45 anonim válasza:
Sokszor látom magamat helyesnek, és sokszor nagyon gáznak. Mondták már páran hogy jóképű vagyok, de nem sokan. Viszont a nők nem szoktak megnézni, csak max egy picikét hosszabb pillantásra néha-néha. Ebből arra következtetek nem vagyok az :)
29/45 anonim válasza:
Igen. Sokáig nem így voltam vele, de rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Pedig még dagi is vagyok kicsit.
24L
30/45 anonim válasza:
Nem. Pláne nem a mai férfiideált figyelembe véve, olyan messze állok tőle, amennyire csak lehet :D
Oszt' mégis annyi nőt dughatnék meg, amennyit nem szégyellek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!