Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az úgy volt, hogy beleszerettem (vagy legalábbis megtetszett, nem tudom melyik a helyes kifejezés itt) az egyik osztálytársamba már majdnem fél éve. (többi lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a legajánlottabb, de már nem tudok mit tenni. Az az egyetlen bökkenője a dolognak, hogy én viszonylag szerény vagyok és eddig nem nagyon mentem oda hozzá. Már teljesen istenhívő lettem, meg az álmaimban már csomószor megjelent, régebben úgy, hogy bármit álmodtam, ott volt a háttérben, de én nem mertem odamenni hozzá, mostanában meg azt hogy másokkal van. Tegnaptól meg már kezdek megőrülni, mert olyan mintha a nevemet mondanák (anyukám meg haverjaim) közben ott sincsenek. A legnagyobb gond, hogy már csak két hét van a suliból és nem lakunk olyan közel egymáshoz. Mit tegyek? mindjárt 14/F2010. máj. 28. 19:48
11/11 anonim válasza:
Ha osztálytárs, akkor beszélgetni el tudsz vele kezdeni könnyen, pl érti-e a matekot, (ha igen, akkor dicsérd meg, ha nem,akkor ajánld fel, hogy segítesz), és ha már nagyjából sokat beszélgettek, úgyis tudni fogod, hogy áll hozzád. (Az is lehet, ha megismered, kiszeretsz belőle, ki tudja, fiatalok vagytok még:))
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!