Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet fura a kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fura a kérdés, de másnak is tetszik, ha egy férfi jól vezet?

Figyelt kérdés
Fura fétisem van, az tuti, de szerintem annyira szexi, amikor jól vezet egy férfi. Tetszik, ahogy fogják a kormányt és figyelik az utat, ahogy koncentrálnak, amikor könnyen le tudnak parkolni. Másnak is tetszik ez?

2017. okt. 8. 12:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy tetszik :)
2017. okt. 8. 12:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is tetszik, főleg, ha minden kategóriára megvan:)
2017. okt. 8. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem fura érzés, oda vagyok ha egy férfi tud és szeret is vezetni, és ha ezt jól ia csinálja, az hab a tortán 😁
2017. okt. 8. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

kár, hogy nem csak ez számít..

nem lenne ennyi gondom :)

2017. okt. 8. 14:23
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Igen, én is nagyon szeretem ezt, valahogy dob egy kicsit a férfiassagon, ha látom, hogy vezet. Mondjuk semmivel sincs hátrányban nálam az a férfi, aki esetleg nem is vezet egyáltalán, nem ez az elsődleges, de valljuk be, tényleg szexi.
2017. okt. 8. 14:31
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Persze, hogyne tetszene, de ehhez tartozik általában egy magabiztos jellem is.

Én inkább az ellenkezőjét figyeltem meg: kifejezetten zavar, ha egy pasinak nincs jogsija, vagy bénán vezet.

A jogsi alap, már a munkavállalásnál is,tehát elvileg minden pasinak törekedni kellene rá. Elvi kérdésről itt nem beszélhetünk.

2017. okt. 8. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
érdekes, nekem soha nem kellett koncentrálnom... rutin :)
2017. okt. 8. 15:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, a koncentrált úgy értem, hogy figyel. :)
2017. okt. 8. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Az oktatóm anno azt mondta: "Jól vezetni csak a kecskét és az áramot lehet."
2017. okt. 8. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, ráadásul szigorúan hetero. Ennek ellenére, (ha nem is szexuálisan) de nagyon jó érzéses tölt el nézni, ha valaki valamiben profi. Legyen az vezetés, sakkozás, vagy akár hentesmunka.
2017. okt. 10. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!