Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tetszik a fiú, hogy jeleztek?
Személyesen ha összefuttok, mit csináltok?
Konkrétan kimondjátok, mit éreztek?
Ha nem, hogy utaltok rá?
-keresem a szemkontaktust
-mosolygok sokat, már automatikusan húzódik a pofám
-érdekődök (nem működik a L betű)
Többet és hosszabban tartok szemkontaktust, mint a többi emberrel. Kedvesebben válaszolgatok a kérdéseire, és kérdezek tőle, ha kedves velem nagyon mosolygok. Sőt, van, hogy már attól mosolygok, ha csak meglátom. Az invitálásaira pozitívan reagálok.
Ha nem tetszik, de ő próbálkozik: nem tartok, csak igazán minimális szemkontaktust, nem teszek fel kérdéseket, csak ha tisztázottak a viszonyok. Tehát nem akarom, hogy többet gondoljon bele a srác, erre figyelek. Viszont ha meg van beszélve, hogy ok. hogy neki tetszem, de részemről csak barát, akkor kérdezgetem, de nem tartok hosszabb szemkontaktust, és nevetgélhetek is vele, de az más, mint ha valakire azért mosolygok csendesen, mert vonz.
Megmondani nem szoktam már soha, párszor ráfáztam az ilyen direktbe megmondással, úgyhogy többé nem csinálom. Háromszor szúrtam el azzal jól induló kölcsönös vonzalmat, hogy nem bírtam kivárni a csávót, hanem telibe megmondtam. (pedig ebből egyszer ő smárolt le, egyszer ő hívott randira) de ha szépen a kis tempójában elmosolyoggattam volna, szerintem lett volna kapcsolat belőle, így viszont a színvallásom után azonnal mind a három abbahagyta a közeledést.
De sok nő ám megmondja kerek perec, szemtől szembe, hogy bejössz, tetszel, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!