Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri új kapcsolatba menekülni, hogy ne legyek szeretője egy házas férfinek?
Eleve ott ketdődik a baj, hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat. 28 vagyok, ő egy 44 éves pasi. Aranyos, kedves, tisztában van vele, hogy "vakvágány" az életemben. Pár hónapja ismerkedtünk össze, a csókon kívül nem volt semmi. Azt mondja szerelmes belém, én is belé, de nem fog kilépni a házasságból, mert nem mer. Van egy 10 éves gyereke. Nagyon sokat beszélgettünk, izzik a levegő, de nem bírnám elviselni, ha a szeretője lennék.
Közben összeismerkedtem egy korombeli férfival, egyedülálló, gyerektelen, komolyan vesz. Randiztunk párszor, filmeztünk, lassan eljutunk az első szexhez, de én folyton a másikra gondolok. Az új fiúval egyelöre nem akarok lefeküdni, nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem hűtlen vagyok a másikhoz. Tudom, hogy hülyeség, mert közben ő tök jól elvan, de az új fiút meg nem akarom hülyére venni. Mikor múlik ez el? Vagy korai még mással randizni?
“Keress olyat aki megdobogtatja szívedet,addig meg "táplálkozhatsz" a nős pasiból.”
Kiváló tanács. Volt egy pár ismerősöm, aki megfogadta.
Tudod mi lett a vége???
Eltelt 6-8 év egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi a családdal karácsonyozott, a családdal nyaralt, a szeretőnek meg maradtak az alkalmak, meg az évi egy lopott hétvége mikor a férfi “céges konferenciára” ment.
Persze papíron mindegyik keresett mást, de mivel érzelmileg nem voltak szabadok, a más tálalás sem ment, főleg úgy, hogy a figyelmüket lekötötte a szerető, a bujkálás, a várakozás.
Aztán egy villanás, ott álltak 37-38 évesen, minimális eséllyel egy saját családra, úgy, kifutva mindenből, esetleg a szerető is cserélte őket, kit egy fiatalabb szeretőre, kit egy hirtelen jött szerelemre, akiért elvált, és akivel lelépett, otthagyva a feleséget és a szeretőt is.
Persze lehet mondani, hogy keresni kell mást menet közben, de az ember már csak olyan, elvan az ismert langyos pocsolyában, és minden nap megígéri magának, hogy majd a jövő héten... ezzel pedig éveket lehet tölteni, főleg ha a szerető közben vissza-visszarántja, ahányszor valami alakulna más vonalon.
Vedd csak nyugodtan komolyan a nőket, ezek mindennapos, valós problémák.
Megnyugtató megoldás pedig nincs, akárhogyan is alakul a szerelmi többszög résztvevőinek sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!