Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő idősebb a kapcsolatba akkor, kezébe veszi kissé az irányítást?
Figyelt kérdés
3 év van köztünk. Én hívtam el talizni, meg a programot is én szerveztem meg. Ez így nagyon kellemetlen? Amúgy nem vagyok egy irányító típus, sőt tipukus törékeny kedves nőnek gondolnak sokan, csak nála vagyok ilyen valamiért. Fiúk ez így gáz a részemről? Mind a ketten huszas évekbe vagyunk.
L
2017. aug. 19. 13:15
1/3 anonim válasza:
Amig nem mesz at anya uzemmodba addig nem gond.
2/3 anonim válasza:
Vagy legalábbis megtanítja a fiatalabbnak a -ba -ba -ban -ben helyes használatát.
3/3 anonim válasza:
Hát én határozott nőnek tartom magam, megszervezem a saját életem, de borzasztóan zavarna, ha a pasi, akár idősebb, akár fiatalabb, tőlem várná az irányítást, mert önmagában önállótlan tökfilkó, társat szeretnék, nem örökbe fogadni egy nagyra nőtt gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!