Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Opitz Barbara szerintetek mennyire jól néz ki? Ha tudtok
pontozni,10-ből mennyi pontot adnátok rá?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok egyaránt, de ez esetben tüntessétek fel azt is melyik nem táborát képviselitek.
A csajnál klasszisokkal jobban nézek ki, de aki nem, annak is lehet jóízlése. Az ételkritikusok sem feltétlen főznek jól, a stylestok sem varrnak hibátlanul. Attól lehet valakinek helytálló véleménye, hogy önmaga nem tudja azt az eredményt produkálni.
Gondolom te sem kevered össze a trabantot a lexussal, pedig egyiket se tudnád összerakni.
2017. okt. 8. 10:40
22/32 anonim válasza:
20-as: miért számít ennél a kérdésnél, hogy valaki egyetemet végzett, vezető állású-e? Hülyeségeket beszélsz.:D Nyilván a véleményünket mondtuk el a kinézetéről, nem értem ez hogy jön ide, nem szidtuk a tanulmányai miatt.:D
2017. okt. 8. 10:50
23/32 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Kábé minden magyar faluba találni ilyen külsejű lányt, a sok smink meg fotózás ne tévesszen már meg, hogy jó csaj. Én is azt látom, hogy soha semmit nem sportolt, dagi lógós mellű cickányfejű csaj valami leírhatatlan hajjal. Belehallgattam a számába az meg kábé cigányzene kategória a hangja meg szintén nem tetszik, mintha lenne egy kis turha a torkába amit nem köhögött fel és úgy énekelne, olyan hangja van. A "zenéje" is igénytelen gagyi tipik magyar. Szóval a véleményem az, hogy 10/4 összességében, nem téveszt meg a sok smink meg beállított kép.
2017. okt. 8. 12:29
24/32 anonim válasza:
Undorító féreg,szégyelném ha így nézne ki a lányom.
2017. okt. 14. 20:24
25/32 anonim válasza:
Alapjábavéve egy menetre elmegy, mert van lyuk a lába közt, de külsőre a festett szőke haj, felduzzasztott száj, kék kontaktlencse, műszempilla, karmok, 3 kiló smink-és még csak az arcáról beszéltem...stílusa elég olcsó, r*b@ncos, magamutogató, romás-na ez utóbbi nem baj is,mivel ő egy cigánylány..-belsőre 2x kérdeztem közösségi oldalon tőle valamit és borzasztó lekezelő, beképzelt és öntelt. Nálam 10-0,25.
27 éves F
2021. máj. 7. 16:21
26/32 anonim válasza:
A cicije nem kitömött mint sokan mondják. C kosár vége D eleje és kemények. Szűk, nem túl mély. Nagy terebélyes formás popsi ami hangosan csattog miközben.. Csodálatos szép csajszika. Főleg meztelenül.
2021. dec. 30. 01:22
27/32 anonim válasza:
Utolsó, te mégis honnan tudod hogy ő milyen meztelenül, hm?
Szerintem nem olyan nagy szám, nagyobb a hype körülötte
10/6-7
2022. márc. 20. 17:40
28/32 anonim válasza:
Szerinted honnan? xD
2024. jan. 15. 15:51
29/32 anonim válasza:
Hát egy biztos, hogy nem egy egyéjszakás kalandból. Aki ilyeneket írogat itt, annak csak a szája nagy, a való életben azt sem tudja hogyan kell megérinteni egy nőt. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!