Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Opitz Barbara szerintetek mennyire jól néz ki? Ha tudtok pontozni,10-ből mennyi pontot adnátok rá?
Fiúk és lányok egyaránt, de ez esetben tüntessétek fel azt is melyik nem táborát képviselitek.
Férfiaknak: bejön a haja is?
Érdekes, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem tetszik sem a férfiaknak sem a nőknek.
A videóklippjében (gondolom fogyott hozzá picit) számomra elég vonzó, arcra aranyos, a szemei szerintem nagyon szépek, a haja pedig, ha jól be van lőve akkor különleges, nem mindennapi.
Nálam olyan 8/10 sminkelve, 6-7/10 smink nélkül, de semmiképp nem mondanám, hogy csúnya, alakra sem. :O
A haja somamamagésás, de úgy arcra aranyos szerintem. 6-7 között vacilálok.
31/f
Eleve ellenszenves, a haja rémes, össze is nyomja, szerintem dundi, és giganagy lógós mellei vannak.
Dundi lógóscicis buta törpének néz ki, fogalmam sincs, mire gondolt itt valaki a jó adottságokkal..
De komolyan mi benne a jó adottság? Mármint azon kívül, hogy az alacsony férfiaknak is megfelel a mérete.
Azért kíváncsi vagyok, akik itt lerondázzák, ők hogy néznek ki. :DD Tudom, tudom, itt mindenki fullos kinézetű, 6 egyetemet végzett, vezető beosztású, sikeres ember..
Arcra szép, de ezt a hajat nem értem. Komolyan attól félnék, hogy mikor repül ki belőle egy varjúcsalád. Egyébként nem nagyon ismerem, nem tudom a tehetsége, személyiségre milyen, úgyhogy csak az itteni link alapján egy olyan 8/10-et adnék rá. Ja, és lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!