Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémzúgott a lány haverom?
Van egy csajszi, akivel már 3 éve nagyon jó barátok vagyunk.
Kb. az elmúlt fél évben furi lett a helyzet.
Minden héten kérdezheti,hogy nem megyünk el ide meg oda hétvégém. Minden este felhív telefonon.
Ami amúgy nem is gáz, szeretek vele lenni nyilván és se nekem se neki nincs párkapcsolatunk,szóval nem kell összeegyeztetni ilyen szempontból.
De pl amikor találkozunk ugye,szinte mindne hétvégém, állandóan nevet,helyesel ,bármit mondok. És amikor elköszönünk mindig megkérdezheti,megölelhet e. Én természetesen igent mondok és visszaölelem, de alig akar elengedni.
Állandóan meglep valami aprósággal.
Amúgy is egy eléggé divatmániás csaj,de azt vettem észre,ha tudja,hogy találkozunk,még inkább csinosan öltözködik.
Ugye szinte biztos,hogy belémzúgott?
22F
Nemis tudtam, hogy létezik férfi-nő barátság. Nekem eddig sose működött, rövid időn belül többet akartak a pasik :D Szóval, elég esélyes, hogy itt is többről van szó.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!