Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belémzúgott a lány haverom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belémzúgott a lány haverom?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi, akivel már 3 éve nagyon jó barátok vagyunk.

Kb. az elmúlt fél évben furi lett a helyzet.

Minden héten kérdezheti,hogy nem megyünk el ide meg oda hétvégém. Minden este felhív telefonon.

Ami amúgy nem is gáz, szeretek vele lenni nyilván és se nekem se neki nincs párkapcsolatunk,szóval nem kell összeegyeztetni ilyen szempontból.

De pl amikor találkozunk ugye,szinte mindne hétvégém, állandóan nevet,helyesel ,bármit mondok. És amikor elköszönünk mindig megkérdezheti,megölelhet e. Én természetesen igent mondok és visszaölelem, de alig akar elengedni.

Állandóan meglep valami aprósággal.

Amúgy is egy eléggé divatmániás csaj,de azt vettem észre,ha tudja,hogy találkozunk,még inkább csinosan öltözködik.

Ugye szinte biztos,hogy belémzúgott?

22F

2017. okt. 7. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé úgy néz ki.
2017. okt. 7. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2017. okt. 7. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű
2017. okt. 7. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Habzsolni akarja a farkadat!
2017. okt. 7. 22:08
 5/9 anonim válasza:
0%
hogyhogy még nem dugtad meg?
2017. okt. 7. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Nemis tudtam, hogy létezik férfi-nő barátság. Nekem eddig sose működött, rövid időn belül többet akartak a pasik :D Szóval, elég esélyes, hogy itt is többről van szó.

21L

2017. okt. 7. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok többet tőle :/ nem tudok nőként ránézni. Ha csak megdugnám párszor,akkor meg nyilván elrontanám a barátságot,amit szintén nem akarok. Különben sem akarom megszivatni.
2017. okt. 8. 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, de neked nem tetszik? Biztos tetszik, ha ennyire tetszel neki.
2017. okt. 9. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, Full belédzugott
ápr. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!