Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b*zizik le egy lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy légtérbe dolgozunk úgymond és a lány eléggé gyerekes még stb. Párkapcsolati problémája van és csak leb*zizott nem tudom miért. Bevallom tetszik a csaj de én csak néha beszélek vele de nincs igazán téma.Sokkal érettebb vagyok tőle és más gondolkodásmóduak vagyunk. Szerintetek ez mi? Egy célzás bármire ?2017. okt. 6. 10:34
1/7 anonim válasza:
Bunkó. Bizonyítsd be neki az ágyban, hogy nem vagy az.
2/7 A kérdező kommentje:
az amúgy. csak velem ilyen alpári meg bunkó amúgy és nemtudom az okát. Na és hogyan vigyem ágyba?
2017. okt. 6. 10:43
5/7 anonim válasza:
Honnan az istenből tudja egy rakás vadidegen, akiknek még el sem mondtad rendesen a szituációt?
Ha gyerekes, akkor meg minek foglalkozol egyáltalán vele?
6/7 anonim válasza:
Nagyjából ahogy az egyes mondta:
Kábé "bizonyítsd be nekem, hogy nem vagy burnyák".
És hát az ilyesmire az az adekvát válasz, hogy:
a.) Megdugod/leszopatod ahogy azt nem igazán ildomos.
b.) Elhajtod a susnyásba néhány khmm... igen keresetlen szóval.
c.) a+b.
7/7 anonim válasza:
Ilyen "nyitás" után neked sem kell nagyon cizellálnod a mondanivalót.
A "gyere ki a mosdóba, oszt' kettébszlak, te kis rüfke!" az hajszálpontosan a megfelelő válasz lesz.
(Ja, természetesen ez annyira komoly, hogy valószínűleg farokfelvágva meg fog indulni a mosdó felé. Szóval úgy süsd el ezt a mondatot, hogy ottutána rögvest eksön lesz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!