Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért b*zizik le egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b*zizik le egy lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy légtérbe dolgozunk úgymond és a lány eléggé gyerekes még stb. Párkapcsolati problémája van és csak leb*zizott nem tudom miért. Bevallom tetszik a csaj de én csak néha beszélek vele de nincs igazán téma.Sokkal érettebb vagyok tőle és más gondolkodásmóduak vagyunk. Szerintetek ez mi? Egy célzás bármire ?

2017. okt. 6. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Bunkó. Bizonyítsd be neki az ágyban, hogy nem vagy az.
2017. okt. 6. 10:42
 2/7 A kérdező kommentje:
az amúgy. csak velem ilyen alpári meg bunkó amúgy és nemtudom az okát. Na és hogyan vigyem ágyba?
2017. okt. 6. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
lehetsz terhes
2017. okt. 6. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mert egy gyerekes buta liba?
2017. okt. 6. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Honnan az istenből tudja egy rakás vadidegen, akiknek még el sem mondtad rendesen a szituációt?

Ha gyerekes, akkor meg minek foglalkozol egyáltalán vele?

2017. okt. 6. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából ahogy az egyes mondta:

Kábé "bizonyítsd be nekem, hogy nem vagy burnyák".

És hát az ilyesmire az az adekvát válasz, hogy:

a.) Megdugod/leszopatod ahogy azt nem igazán ildomos.

b.) Elhajtod a susnyásba néhány khmm... igen keresetlen szóval.

c.) a+b.

2017. okt. 6. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen "nyitás" után neked sem kell nagyon cizellálnod a mondanivalót.

A "gyere ki a mosdóba, oszt' kettébszlak, te kis rüfke!" az hajszálpontosan a megfelelő válasz lesz.

(Ja, természetesen ez annyira komoly, hogy valószínűleg farokfelvágva meg fog indulni a mosdó felé. Szóval úgy süsd el ezt a mondatot, hogy ottutána rögvest eksön lesz!)

2017. okt. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!