Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek kellemetlen ba egy lány ragaszkofik ahhoz, hogy fizesse a sajátját vagy jól esik?
jól esik, hogy FELAJÁNLJA, de fogadja el, ne erőlködjön, ha azt mondom kifizetem...
24F
Igen, nekem kellemetlen.
Ha én hívom meg, egyértelmű hogy én fizetek mindent.
Ha közösen tervezzük, döntjük el, akkor sem szivesen hagyom hogy fizesse a sajátját, csak ha nagyon ragaszkodik hozzá.
40f
Alapból úgy készülök hogy én fizetek, de igen, jól esik...
De elsőre mindenképp visszautasítom.
Attól függ hogy adja elő.
Ha konkrétan akadékoskodik, hisztizik azért hogy had fizesse a sajátját akkor zavar, mert zavart gondolkodásmód van mögötte. (Például azt feltételezi hogy ő mostantól tartozni fog nekem és ezt mindenáron el akarja kerülni, ilyen felesleges energiapazarló gondolkodás)
Ha lazán mondja hogy ő simán fizeti a sajátját, akkor nincs semmi baj, és örülök is neki.
én kifejezetten utálnám a dolgot és ha már a feleségem akkor nincs külön kassza...
elvileg az én dolgom eltartani minket anyagilag...
ameddig az egészségem engedné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!