Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan lány, akinél soha nem próbálkozott senki?

Figyelt kérdés

Senki alatt azt értem, hogy SENKI. Olyan se, aki nem tetszett vagy említésre nem méltó.

Csak mert itt minden nő állítja, hogy állandóan bámulják őket az utcán, füttyögnek utánuk, ötvenen rájuk nyomulnak, ha elmennek valahova. Vagy itt mindenki ilyen extrajó külsejű 10/10-es csaj?

Ha pedig a csúnyábbak is elmondhatják ezt magukról, akkor én vajon mit csinálok rosszul?

2017. okt. 5. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy ronda, akkor simán lehet, hogy nem veszed észre.
2017. okt. 5. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagyok.

De itt ezt inkább pasiktól láttam leírva.

2017. okt. 5. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent a csúnyább?

Tank Arankáknál persze nem nagyon próbálkoznak, de a skála átlagos végének alján található nőismerőseim is kapnak ajánlatot, az másik kérdés, hogy mire vonatkozik, vagy az, hogy milyen pasiról álmodoznak.

2017. okt. 5. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy senki de ahhoz képest amilyen szintűnek mondanak meglehetősen kevesen érdeklődnek irántam. Bár rengetegen utánam fordulnak de a próbálkozók száma elenyésző. 22/L
2017. okt. 6. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:

" de ahhoz képest amilyen szintűnek mondanak meglehetősen kevesen érdeklődnek irántam"

Ennek sok oka lehet. Pl senki nem gondolja, hogy egy ilyen szintű nő egyedül van.

Egyébként jellemzően pont a legjobb nőknél próbálkoznak szerintem kevesen.

Van egy lányismerősöm, többször említette, hogy mindenki megdugni akarja, vagy fél tőle.

Őszinte leszek, én is "félek" tőle.

Lehet, hogy csak belemagyarázás, de 30 éves, gyönyörű, egyedülálló nő láttán az embernek leginkább az fordul meg a fejében, hogy a múlt hónapban masszív kosarat kapott egy teljesen átlag nőtől, akkor mi esélye lenne nála.

2017. okt. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!