Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy 22 éves lány és egy 17 éves fiú kapcsolatáról? Én nem gondolom, hogy ciki lenne, mert ha a pasi javára van az 5 év senki nem szól semmit.
Mert egy kapcsolatban ahol a férfi idősebb 5 évvel, ott esélyesebben fognak később családot alapítani, gyereket vállalni és tényleg tartósan együtt lenni.
Én is voltam már tőlem hat évvel idősebb nővel, de mindketten tudtuk hogy csak alkalmi és nem bohóckodtunk olyan gondolattal, hogy "holtomiglan-holtodiglan", mint ahogy mások sokszor évekig. Az se baj ha azt mondod most j vele és ellesztek pár évig jól. Az is oké, csak akkor meg azt ismerd be.
5 ev nem sok ido. Semmi akadalya semminek. Csak wgy 17 eves meg gimis, egy 22 eves pedig mar le is diplomazott feltehetoen.
Par ev mulva nem gond 5 ev. Miert is lenne az?
Pár év múlva nem gond, de szerintem most azért eléggé eltérő szakaszban vannak.
Attól függ, mik a öjvőbeni tervek a tanulás/munka terén.
Ha mindketten hosszabb távon tanultok még, akkor rendben, valamikor csak végeztek, ha kitart addig a kapcsolat, akkor nincs gond.
Viszont ha a lány már dolgozik, a fiú pedig még évekig tanulni szeretne akkor már nehezebb ez a helyzet. Más a szabadidőtök, más az anyagi helyzetetek, amit nehéz összeegyeztetni hosszabb távon.
4-5:
De hát pár év múlva ők is idősebbek lesznek. Akkor csak együtt meg kell várniuk azt az időt, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!