Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog?
A páromnak jövő hét szombaton lesz a szülinapja, ekkor el szeretne menni egy egész napos paintballra meg eszegetésre a haverjaival, persze én is mennék. Másnap meg a volt gimis osztálytársnőivel szeretne elmenni vacsorázni...
Nekem ez kicsit rosszul esik hogy így szeretné tartani a szülinapját, velem meg egyáltalán nem.. De nem szólok semmit, ha ő így akarja ünnepelni akkor ünnepelje így.
Nem mindegy, hogy melyikőtök a férfi.
Ha ő, akkor ez a más lányokkal vacsizás dolog tényleg nagyon gáz... Én kiakadnék.
Szombaton te is vele lennél, akkor mi a gond?
Ha privát meglepit akarsz neki, akkor csinálj egy vacsit péntek estére, és máris meg van oldva a dolog. :)
Vagy vasárnap meglepi reggeli, ebéd, mozi, akármi. A vacsi nem egész napos program.
Ő sem tud több felé szakadni nyilván, ha mindenki vele akar ünnepelni, akkor a legjobb kompromisszum, amit fent leírtál.
Ő a férfi.
Kicsit amúgyis zavar, hogy a lányokkal lesz, mert az egyiknek udvarolt is, igaz, hogy az még gimiben volt, de szerintem mielőtt megismerkedtünk is tetszett neki...
Ezért zavar a dolog, meg rossz érzés hogy nem kifejezetten velem szeretné tölteni, egy nap se lesz amit kettesben töltünk...
Sajnos a pénteki nap nem jó, szombat reggel pedig már indulunk, de azért megpróbálom meglepni egy reggelivel. :)
Azért nem szeretnék szólni hogy ez nekem rosszul esik, mert mégiscsak az ő szülinapja, ha ő így szeretné tölteni, akkor nem akarok beleszólni meg elrontani a szülinapját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!