Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fordítanak annyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordítanak annyi pénzt és energiát a külsejükbe sokan, ha igazából a belső a lényeg?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy akkor ne fürödjünk, ne szőrtelenítsünk és ne vegyünk minden nap tiszta ruhát, mert aki szeret, az majd ápolatlanul is szeret. (Próbálom megelőzni, hogy bárki is kiforgassa a szavaim).

Hanem arra hogy egyesek szerint piszok jóképű, legaláb 185cm magas alsónemű modellnek kell lenni, hogy egyáltalán rájuk nézzen egy nő, és ha ez nincs meg, akkor plasztika, amit lehet, jó kocsi, sok pénz, mert az még mindig segíthet.

Nők esetén meg ugye dúshajú, kerek fenekű, nagy mellű, pisze orrú, vastag ajkúnak, ha ez nincs, akkor majd jön a szilikon, a póthaj, a plasztika...

Sosem tetszettek a sablonos, jóképű férfiak, sőt, még csak esetem sincs, nincs semmi hasonlóság azokban, akik eddig megfogtak valamivel.

Én magam sem vagyok Playboy címlap, nem is törekszem arra, hogy az legyek, mégsem volt soha gondom a párkereséssel

Akkor mások miért a tökéletes külső hiányát, mint indokot hozzák fel?

20-as éveiben járó L

2017. okt. 6. 18:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bizonyos tekintetben én is áldozok pénzt a külsőmre, például a fogaimra, rendszeres mozgásra, hogy én jobban érezzem magam a bőrömben, nem mások miatt.
2017. okt. 6. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!